Kapcsolat

Keresés

Roli

Roli - Adminisztrátor

1998 óta a Tomb Raider sorozat töretlen rajongója, már megszállottja.
2007-től a Tomb Raider Extra adminisztrátora, majd későbbb a TombRaider.hu vezetője.

Bármilyen jellegű kérdéssel, javaslattal, véleménnyel bátran megkereshetsz. Minden levélre próbálok mielőbb válaszolni! Az alábbi e-mail címen elérhetsz:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Michele

Michele - Szerkesztő

2010-ben ismerkedtem meg a csapattal, akkor még a Tomb Raider Extra fórumán. Nem sokkal később csapattag is lettem. Vérbeli rajongója vagyok a klasszikus TR-eknek és azok Lara Croftjának. Igyekszem hírüket, fényüket megtartani, tovább éltetni. Előszeretettel készítek fanartokat XNALarával - avagy mai nevén XPS -, ami egy pózszerkesztő program, kifejezetten TR-esek számára. Ez egy érdekes, egyedi hobbit adott nekem; ennek köszönhetően, bár sose gondoltam volna, lassan elmélyültem a 3D-s progik világában, még ha csupán amatőr szinten is. Minden érdeklődőnek szívesen segítek, ha tudok.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Zsuzsi

 

Zsuzsi - szerkesztő

Kiskorom óta odavoltam a videojátékokért, de életem egyik legnagyobb játékélményét a Tomb Raider második része jelentette. Hosszú évekig megszállott rajongó voltam, ami idővel szelídült, de el nem múlt. Nagy megtiszteltetés, hogy segíthetem a hivatalos magyar oldal munkáját.
Civilben rendszergazda vagyok, de a humán területekhez is nagyon kötődöm. Rajongok a magaskultúráért, különösen a szépirodalomért és a zenéért illetve értéknek tartom a filmművészetet. A szememben egy jó játék is mestermű. A Tomb Raider egyértelműen az.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Továbbá hatalmas köszönet illeti őket:

Credo, Hamster, Jeges Helga, Kaslerka, La Jolie, Milan, Mrique, Namivanmar, Peti, Robbie, sgtGiggsy, SuiKaze Raider, SYS, YzaaA, Zsolt.


Szerzői jogok:

Az oldalon található tartalom a TombRaider.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaider.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál