Shadow of the Tomb Raider

Keresés

Ismertető:

Légy részese a meghatározó pillanatnak, amelyben Lara Croft sírrablóvá válik. A Shadow of the Tomb Raiderben Lara kénytelen átküzdenie magát egy halálos veszedelmekkel teli dzsungelen, rettenetes sírkamrákon, és rá kell bírnia magát, hogy kitartson a legsötétebb órákban is. Ahogy versenyt fut az idővel, hogy megmentse a világot a maja apokalipszistől, Lara végül lassan átformálódik azzá a sírrablóvá, akivé a sors szánta.

Jellemzők:

  • Éld túl, majd fordíts javadra a világ legveszélyesebb helyének megpróbáltatásait: A túlélés érdekében a legjobbnak kell lenned a könyörtelen dzsungelben. Fedezd fel a víz alatti világ szűk hasadékokkal és mély alagútrendszerekkel teli környezetét.
  • Válj eggyé a dzsungellel: Az ellenség túlereje miatt Larának létfontosságú, hogy kihasználja a dzsungel adta lehetőségeket. Csapj le váratlanul, aztán rejtőzz el, mint egy jaguár, álcázd magad sárral, kelts félelmet ellenfeleidben, amitől eluralkodik köztük a káosz.
  • Kutasd fel a sötét és kegyetlen sírokat: A sírok rémisztőbbek, mint valaha, és ezúttal nagyobb ügyességet igényel a bejutás, odabent pedig halálos csapdákkal teli feladványok várnak.
  • Fedezd fel az élő történelmet: Találj rá egy rejtett városra, járd be az eddigi legnagyobb központi területet, ami Tomb Raider játékban volt.

Rendszerkövetelmények:

Minimum: Ajánlott:

Operációs rendszer: Windows 7 64bit
Processzor: Intel Core i3-2200 vagy ezzel egyenlő AMD
Memória: 8GB
Videokártya: NVIDIA GTX 660 / AMD HD 7770
DirectX: 11
Merevlemez: 40GB szabad terület
Egyéb: internetkapcsolat

Operációs rendszer: Windows 10 64bit
Processzor: Intel Core i7-4770K 3.4GHz / AMD Ryzen 5 1600 3.20GHz
Memória: 16GB
Videokártya: Nvidia GTX 1060 (6GB) / AMD Radeon RX 480 (8GB)
DirectX: 12
Merevlemez: 40GB szabad terület
Kontroller: Xbox kontroller
Egyéb: internetkapcsolat

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál