Lara Croft

Keresés

Ismertető:

A kritikusok által is elismert Crystal Dynamics alkotásának, a Lara Croft and the Guardian of Light-nak folytatása. A kaland Egyiptom sivatagainak mélyén zajlik, ahol nemrégiben fedezték fel Széth egyik templomát. Széth, a káosz istene egykor egész Egyiptomot uralta, miután megölte fivérét, Oziriszt, és a többi istent rabszolgaságra ítélte. Mikor Egyiptomot már kevésnek ítélte, a holtak földjén sereget próbált toborozni, amivel az egész világot meghódíthatja, ám eltűnt és soha sem tért vissza.

Lara Croft, a híres felfedező úgy gondolta, hogy ő lesz az első, aki megérkezik a templomhoz, ám Carter Bell, a feltörekvő régész megelőzte. Mindketten azt remélték, hogy megtalálják Ozirisz mitikus jogarát, ám olyat fedeztek fel, amire nem számítottak.

A templom egy börtön volt Hórusz és Ízisz, az utolsó régi istenek számára, akiket Széth nem uralt. A jogart meglátva Carter egyből magához vette, ezzel aktiválva egy csapdát, amely Hóruszt és Íziszt tartotta fogva. Ez a mozdulat Larát és Cartert egyből halálra ítélte. Hórusz és Ízisz kiszabadulva több ezer éves fogságukból, a jogar birtokában, megígérte Larának és Carternek, hogy segítenek feléleszteni Oziriszt, az egyetlen istent, aki képes őket megmenteni az ítélet elől, és az egyetlen, kinek ereje talán képes legyőzni Széthet. Közös céljuk, hogy megtalálják Ozirisz maradványait, és megakadályozzák Széth visszatérését, egy csapattá kovácsolja őket.

Jellemzők:

  • Klasszikus árkádakció

Négy játékos kooperatív multiplayer. Míg te Laraként játszol, a barátaid átvehetik Carter, Ízisz és Hórusz szerepét, a teljesen kooperatív sztori módban - offline és online támogatás

  • Versengés

Küzdj barátaid ellen a magasabb pont eléréséért, fegyverek feloldásáért és relikviákért, melyek erősítik karakteredet. Együttműködnél velük vagy inkább feláldoznád őket a jobb pontokért?

  • Next Gen. élmény

Elképesztő látvány, töltési idők nélkül, felfedezhető relikviák és fegyverek százaival.

Rendszerkövetelmények:

Minimum: Ajánlott:

Operációs rendszer: Vista/Windows 7/Windows 8
Processzor: 2.0 GHz felsőkategóriás Dual Core CPU
Memória: 4GB
Videokártya: AMD Radeon HD 6000 vagy nVidia GeForce 500
DirectX: DX11
Merevlemez: 5GB szabad terület

Operációs rendszer: Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Processzor: Quad core CPU: AMD Phenom II X4 955 vagy Intel Core i5-750
Memória: 8GB RAM
Videokártya: AMD Radeon HD R7 vagy nVidia GTX 650
DirectX: DX11
Merevlemez: 5GB szabad terület
Kontroller: Microsoft Xbox 360 kontroller

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál