Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Sajnos hiába várjuk az Alicia Vikander főszereplésével készült Tomb Raider reboot-adaptáció folytatását.  Kilenc év után ismét Graham King (GK Films) tulajdonába kerültek a Tomb Raider játékok megfilmesítéséhez szükséges jogok, a kiárusítás pedig már a múlt héten elindult...

Mind a stúdiók, mind a streaming szolgáltatók azonnal ringbe is szálltak érte, több hollywoodi forrás szerint szó szerint licitháború zajlik éppen.

A piac reakciójában természetesen semmi meglepő nincs, hiszen a Tomb Raider cím jó üzlet. A legutóbbi, 2018-as film, melyben Alicia Vikander játszotta a főszerepet elég szépen hozott a konyhára: 275 millió dollár bevételt generált világszerte. A Paramount-os korszak miatt sem panaszkodhattak a befektetők: az Angelina Jolie nevével fémjelzett idők a kétezres évek elején összesen 432 millió dollárral töltötték meg a pénztárakat.

Misha Green rendezésével érkezett is volna a folytatás, de mind a rendező, mind a főszereplő kiesett a képből, hiszen az egész projektet ejtették és nagy valószínűséggel teljesen nulláról kezdik majd felépíteni a következő filmet.

A jogok 2013 óta voltak a közelmúltban Amazonhoz került MGM tulajdonában. Utóbbi nem kommentálta az ügyet.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál