Shadow of the Tomb Raider

Keresés

Ismertető:

Légy részese a meghatározó pillanatnak, amelyben Lara Croft sírrablóvá válik. A Shadow of the Tomb Raiderben Lara kénytelen átküzdenie magát egy halálos veszedelmekkel teli dzsungelen, rettenetes sírkamrákon, és rá kell bírnia magát, hogy kitartson a legsötétebb órákban is. Ahogy versenyt fut az idővel, hogy megmentse a világot a maja apokalipszistől, Lara végül lassan átformálódik azzá a sírrablóvá, akivé a sors szánta.

Jellemzők:

  • Éld túl, majd fordíts javadra a világ legveszélyesebb helyének megpróbáltatásait: A túlélés érdekében a legjobbnak kell lenned a könyörtelen dzsungelben. Fedezd fel a víz alatti világ szűk hasadékokkal és mély alagútrendszerekkel teli környezetét.
  • Válj eggyé a dzsungellel: Az ellenség túlereje miatt Larának létfontosságú, hogy kihasználja a dzsungel adta lehetőségeket. Csapj le váratlanul, aztán rejtőzz el, mint egy jaguár, álcázd magad sárral, kelts félelmet ellenfeleidben, amitől eluralkodik köztük a káosz.
  • Kutasd fel a sötét és kegyetlen sírokat: A sírok rémisztőbbek, mint valaha, és ezúttal nagyobb ügyességet igényel a bejutás, odabent pedig halálos csapdákkal teli feladványok várnak.
  • Fedezd fel az élő történelmet: Találj rá egy rejtett városra, járd be az eddigi legnagyobb központi területet, ami Tomb Raider játékban volt.

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok