Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Peter Connelly (a Tomb Raider 4: The Last Revelation / Chronicles / Angel of Darkness zeneszerzője) csapatával újra nekilátott a "The Dark Angel Symphony" projekt (szolidabb) gyűjtésére. Ha sikerül együtt elérnünk az adott célt, akkor jövőre megismerkedhetünk a TR4-6 zenéinek újragondolt variációival és felújításaival.


Kattints a fenti képre a projekt hivatalos Kickstarter oldalának meglátogatásához

Mit is takar pontosan a "The Dark Angel Symphony" projekt?

Ha a Tomb Raider rajongók és a zenefalók adományainak segítségével sikerül 2018. december 4-ig legalább 60.000 fontot (durván kerekítve olyan 22 millió forintot) összekalapozni, akkor elkészülhet az a gyűjtemény, ami magába foglalja majd a Tomb Raider 4: The Last Revelation, Tomb Raider 5: Chronicles és a Tomb Raider: The Angel of Darkness játékok kedvenc/ismertebb zenéinek kibővített és teljesen újragondolt variációit, ILLETVE az említett játékok összes zenéjének felújított változatait, külön CD-n. A kész anyaghoz valamikor 2019. telén bárki hozzá tudna majd férni CD lemezeken, bakelitlemezen vagy digitálisan letölthető tartalom formájában (Spotify, iTunes és társaik).

Az új tervek/Kickstarter szerint az összes számot maga Peter Connelly fogja a saját stúdiójában elkészíteni, ez körülbelül 9 hónapot vesz majd neki igénybe.

Ám ha sikerül még több pénzt összegyűjteni (lásd a "célkitűzéseket" a KS oldalon), akkor a zenék felvételéhez olyan ismertebb nevek is társulhatnak majd, mint pl. Tina Guo csellóművész, Julie Elven vokalista, vagy dr. Richard Niles hangszerelő és zeneszerző.

Abban az esetben, ha sikerülne elérni egy 300.000 fontos összeget, akkor koncertre is sor kerülhetne a jövőben.


A gyűjtés

A célkitűzésre szánt összeg most már nem olyan vészes, mint az eredeti kampányban, viszont így is az adománygyűjtős dolog szépsége az, hogy a projekt szervezői nem várják el "ingyen" a hozzájárulást. Ha valaki egy adott összeggel támogatja a kezdeményezést (lásd a Kickstarter oldalon a szinteket), akkor olyan exkluzív, csak a kampány során beszerezhető Tomb Raider ajándékokkal gazdagodhat, mint pl. Peter Connelly által dedikált poszter, kotta vagy bakelit lemez. Limitált számban elérhetők még egyedi készítésű Lara és Kurtis szobrok, illetve a játékokból ismert medálok, stb.

Már az egyik legkisebb szintlépcső (a legalább 20 fontos, "Digital Collection" hozzájárulás) is magába foglalja a Tomb Raider: The Dark Angel Symphony és a Tomb Raider 4-5-6 összes felújított számának digitálisan letölthető "termékét", így később nem kéne a lehet, hogy drágább beszerzéssel bajlódni, szóval érdemes fontolóra venni a hozzájárulást.

Pár "jutalom"/ajándék a sok közül:

Pár jutalom

Copyright

© 2000-2023 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál