Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

A Square Enix Montréal leleplezi a Lara Croft GO-t! A következő játék a díjnyertes és elismert GO sorozatban 2015-ben kerül kiadásra.

Montréal (2015. Június 16.) – A díjakat bezsebelt és kritikusok által is elismert Hitman GO sikerére építve a Square Enix Montréal a mai napon leleplezi vadonatúj, az okostelefon és tablet piacon meghatározónak ígérkező fejlesztését: a Lara Croft GO-t.

“A GO tisztelgés már jelképpé vált franchise-unk előtt” – nyilatkozta Patrick Naud, a Square Enix Montréal stúdióvezetője. – “A Hitman GO-val elindítottunk egy olyan márkát, amelyért minden szinten rajongunk: az Essence of Assassination-t.”

“Ezt az elképzelést emeljük egy teljesen új szintre. A Crystal Dynamics-sel szorosan együttműködve alig várjuk, hogy kifejezésre juttassuk nosztalgiával vegyes szeretetünket legjelentősebb női hősnőnk iránt, és létrehozzuk az Essence of Adventure-t!

A Lara Croft GO kiterjeszti a körökre osztott logikai játékmenetet és kalandok sorára invitál egy régen elfeledett világba. Fedezd fel egy ősi civilizáció romjait, találj rá elrejtett titkokra és nézz szembe életveszélyes akadályokkal, ahogy megoldod a Mérgek Királynőjének legendáját.

Eddig soha nem látott játékmenettel kedveskedik a népszerű franchise, mely érdekes, kihívással teli és látványos, emellett magával ragadó zenei palettát hoz a szó minden értelmében érinthető közelségbe.

További információkért látogass el a Lara Croft oldalra, illetve a stúdió oldalára. Kövesd a híreket Twitteren: @SquareEnixMtl

Előzetes:

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál