Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Peter Connelly (a Tomb Raider 4: The Last Revelation / Chronicles / Angel of Darkness zeneszerzője) csapatával látott neki a "The Dark Angel Symphony" projekt gyűjtésére. Ha sikerül együtt elérnünk az adott célt, akkor hamarosan megismerkedhetünk a TR4-6 zenéinek újragondolt variációival mind CD-n, bakeliten és digitálisan.


Kattints a fenti képre a projekt hivatalos Kickstarter oldalának meglátogatásához

Mit is takar pontosan a "The Dark Angel Symphony" projekt?

Ha a Tomb Raider rajongók és a zenefalók adományainak segítségével sikerül 2018. november 2-ig legalább 180.000 fontot (durván kerekítve olyan 67 millió forintot) összekalapozni, akkor elkészülhet az a gyűjtemény, ami magába foglalja majd a Tomb Raider 4: The Last Revelation, Tomb Raider 5: Chronicles és a Tomb Raider: The Angel of Darkness játékok kedvenc/ismertebb zenéinek kibővített változatait és teljesen újragondolt variációit. Az elkészült művet a londoni Air Lyndhurst Studius-ban rögzítenének nagyzenekar segítéségével, majd a kész anyaghoz valamikor 2019. nyarán bárki hozzá tudna majd férni CD-n, bakelitlemezen vagy digitálisan letölthető tartalom formájában (Spotify, iTunes és társaik).

A zenék felvételéhez olyan ismertebb nevek társulnak, mint pl. Tina Guo csellóművész, Julie Elven vokalista, vagy dr. Richard Niles hangszerelő és zeneszerző.

Ha sikerül azt a 180.000 fontot összegyűjtenünk, akkor Peter Connelly "grátisz" (de külön megvásárolható...) teljesen felújítja a Tomb Raider 4: The Last Revelation, Tomb Raider 5: Chronicles és a Tomb Raider: The Angel of Darkness összes albumát is, melyek CD-n és digitálisan letölthető tartalom formájában lennének elérhetők. Illetve egy 5.1-es hangzással ellátott Angel of Darkness DVD-t is a piacra dobnának, ahogy azt eredetileg megálmodták 2003-ban.


A gyűjtés

A célkitűzésre szánt összeg hatalmas, viszont az adománygyűjtős dolog szépsége az, hogy a projekt szervezői nem várják el "ingyen" a hozzájárulást. Ha valaki egy adott összeggel támogatja a kezdeményezést (lásd a Kickstarter oldalon a szinteket), akkor olyan exkluzív, csak a kampány során beszerezhető Tomb Raider ajándékokkal gazdagodhat, mint pl. Peter Connelly által dedikált poszter, kotta vagy bakelit lemez. Limitált számban elérhetők még egyedi készítésű Lara és Kurtis szobrok, illetve a játékokból ismert medálok, valamint aki igazán odatesz magát, az a stúdiót is meglátogathatja majd a dalok felvétele alatt, és találkozhat a "stábbal", melybe Jill de Jong, az Angel of Darkness idejében szerződtetett hivatalos Lara Croft modell is beletartozik, aki újra magára ölti majd hősnőnk jelmezét.

Már az egyik legkisebb szintlépcső (a legalább 10 fontos, "Valley of the Kings" hozzájárulás) is magába foglalja a Tomb Raider: The Dark Angel Symphony album digitálisan letölthető "termékét", így később nem kéne a lehet, hogy drágább beszerzéssel bajlódni, szóval érdemes fontolóra venni a hozzájárulást.

Abban az esetben, ha sikerülne továbblépni a 180.000 fontos alapösszeget, akkor lehet, hogy koncertre is sor kerülhetne a jövőben.

Pár "jutalom"/ajándék a sok közül:

Pár jutalom

Copyright

© 2000-2023 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál