Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

A Crystal Dynamics legelső két Tomb Raider játéka, a Tomb Raider: Legend és a Tomb Raider: Anniversary Xbox 360 változata már Xbox One-on is játszhatóvá vált. Ez jó hír lehet az újabb generációnak, akik még csak most csöppentek bele a sorozatba. (Mindkét "klasszikus" cím szebben fut, mint az "old-gen" társaik.)

Akiknek korábban már megvoltak Xbox 360-on digitális formátumban a játékok és összekötötték Xbox One-jukat régebbi fiókjukkal, azok ingyenesen hozzáférhetnek a játékokhoz, a "Ready to Install" menüpontban.

Azok, akik rendelkeznek a játékok eredeti 360-as lemezeivel, azok berakásával az Xbox One automatikusan letölti, majd telepíti a One változatokat, így szintén nem kell fizetni értük.

Viszont ha eddig teljesen kimaradt a Microsoft konzoljain a Tomb Raider: Legend vagy az Anniversary, akkor 2.990,- Ft, illetve 4.990,- Ft ellenében megvásárolhatók a játékok.

A Tomb Raider: Legend-ről:

Lara Bolíviába utazik abból a célból, hogy felkutasson egy különleges kőemelvényt. Versenybe kényszeríti James Rutland, aki éppen az orra elől halászott el egy fontos ereklye-darabkát. Rutland megemlíti, hogy Amanda segít neki, amit Lara furcsáll, hiszen úgy tudta, Amanda évekkel ezelőtt meghalt Paraiso romjainál. James nyomra tereli Larát azzal kapcsolatban, merre tovább: vissza kell térnie Paraiso-hoz, Peruba. Egy Föld körüli hajsza kezdődik egy legendás kard, az Excalibur darabjaiért.


Tovább >>


A Tomb Raider: Anniversary-ről:

1996-ban jelent meg az első Tomb Raider játék. Az irányítás, a 3D-s grafika és a játék hatása egy korszak szimbólumává vált. Mindemellett a játékosok először találkozhattak egy különleges hősnővel, Lara Crofttal, akivel könnyen azonosulni tudtak. Az eredeti Tomb Raider több, mint 7 millió példányban kelt el. Napjainkban is a legfontosabb klasszikus játékok között tartják számon, birtokolva a világ egyik legjobb akció-kalandjátéka címet. A Tomb Raider meghatározta a PlayStation konzolt is és örökre hatást gyakorolt a jövő játékaira.

A Crystal Dynamics, tisztelegve az első rész előtt, annak tízéves évfordulójára elkészített egy olyan játékot, melyet a leghíresebb előd inspirált, igyekezve megőrizni annak elemeit, melyek a klasszikusok sorába emelték Lara első színre lépését.

A Tomb Raider: Legend fejlesztett motorját felhasználva az első kalandot korszerű köntösbe csomagolták, ezzel egy teljesen új játékélményt nyújtva a sorozat rajongói számára.


Tovább >>

Copyright

© 2000-2022 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál