Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

A Crystal Dynamics augusztusban és szeptemberben első saját TR-játékaikat, a Tomb Raider: Legend-et és a Tomb Raider: Underworld-öt helyezték előtérbe, egy picike Tomb Raider: Anniversary-vel megspékelve, így felelevenítve Lara azon kalandjait, melyek már az új stúdió égisze alatt készültek.

(Mivel a Crystal kicsit lemaradásban van önmagához képest, ezért úgy gondoltuk, hogy most utólag foglaljuk össze, hogy milyen tartalmakkal készültek a jeles évfordulóra.)

Tomb Raider: Legend

Az eredeti játék borítóképének "hivatalos" újragondolását ezúttal a Nagu-ra bízták (olyan mobiljátékokban tűnt fel alkotása, mint például az Azur Lane, Fate Grand Order, vagy az Arknights), aki anime/manga stílusban elevenítette meg Larát, amint Bolívia romjainál lengedezik egy "25"-ös számot kirajzoló indán:

Nagu: A Tomb Raider: Legend borítóképének újragondolása

A borítókép mellett a stúdió rengeteg olyan screenshotot, rendert, koncepciós rajzot, korai képet, illetve képes forgatókönyvet (storyboard) osztott meg a játékból a rajongókkal, amiket eddig még a nagyközönség nem nagyon láthatott.

Ezt a több száz képet mind feltöltöttük az angol oldalunk galériájába, az alábbi képre kattintva elérhetitek őket. Jó böngészést kívánunk:

Tomb Raider: Legend Galéria (Raiding The Globe)

Mindezek mellett a Tomb Raider: Legend-nek (és egy picit a Tomb Raider: Anniversary-nek) szánt hivatalos honlapot is látogassátok meg, mert pár érdekességet még itt is találtok:

A Tomb Raider 25. évfordulójának hivatalos weboldala - Tomb Raider: Legend


Tomb Raider: Anniversary

Az eredeti játék borítóképének "hivatalos" újragondolását ismét Brenoch Adams-re, a Tomb Raider-sorozat művészeti rendezőjére bízták, aki ezúttal valami retróval szeretett volna előrukkolni:

Brenoch: A Tomb Raider: Anniversary borítóképének újragondolása

A borítókép mellett a stúdió nem sok mindent osztott meg a játékból, csak pár új koncepciós rajzot, valamint eddig soha nem látott, pályaszerkesztőből lőtt screenshotot. Ezeket szintén feltöltöttük az angol oldalunk galériájába, illetve kiegészítettük őket pár ritkább képpel, melyeket ide kattintva elérhettek:

Tomb Raider: Anniversary Galéria (Raiding The Globe)


Tomb Raider: Underworld

Az eredeti játék borítóképének "hivatalos" újragondolását szeptemberben Laura H. Rubin-ra bízták (díjnyertes művésznő, aki olyan nagyágyúkkal dolgozott eddig, mint az Ubisoft, Affinity by Serif, Think Jam and Simon vagy a Schuster).
Laura a már ikonikussá vált doppelgangert (szellempárt), illetve Larát gyúrta össze:

Laura H. Rubin: A Tomb Raider: Underworld borítóképének újragondolása

A borítókép mellett a stúdió sok olyan rendert, koncepciós rajzot, illetve korai képet osztott meg a játékból és Laráról a rajongókkal, amiket korábban még csak kevesen láthattak.

Ezt a több száz képet mind feltöltöttük az angol oldalunk galériájába, az alábbi képre kattintva elérhetitek őket. Jó böngészést kívánunk:

Tomb Raider: Underworld Galéria (Raiding The Globe)

Mindezek mellett a Tomb Raider: Underworld-nek szánt hivatalos honlapot is látogassátok meg, mert pár érdekességet még itt is találtok:

A Tomb Raider 25. évfordulójának hivatalos weboldala - Tomb Raider: Underworld

Copyright

© 2000-2023 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál