Hírek

Keresés

Brian Horton, a reboot széria művészeti vezetője és immáron rendezője úgy döntött, jó buli lenne egy élő adás keretében átélni Lara első kalandját. Az érdeklődők szeptember 26-án Brian Twitch oldalán követhették figyelemmel ezt a rendkívüli eseményt. A végigjátszás egy kis ráhangolódást biztosít a nemsokára megjelenő Rise of the Tomb Raiderre. Aki lemaradt az adásról, az most visszanézheti a TombRaiderEmpire jóvoltából!

Az egész adás nem kevesebb, mint 9 órásra sikeredett. Brian megkísérelte 100%-osra kijátszani a játékot, de ahogy telt-múlt az idő, a nézők és ő maga is jobbnak látta, ha a történetre koncentrál a sok-sok begyűjtenivaló helyett. Eközben készségesen válaszolgatott a felmerülő kérdésekre, néhány kisebb kulisszatitkot is megosztott a játékkal kapcsolatban, a Rise of the Tomb Raiderhez köthető faggatózásokat pedig igyekezett kedvesen elhárítani.

Érdekes élmény végigkövetni a játékot az ő szemén keresztül, és látni azt is, mely szakaszokkal gyűlik meg a baja, vagy éppen melyek a kedvencei. Aki nagy rajongója a 2013-mas Tomb Raidernek, semmiféleképpen ne hagyja ki.

Copyright

© 2000-2020 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok