Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Lara's Levelbase csapata idén is elkészítette 24 napos adventi naptárát, mely főként a klasszikus Tomb Raider játékok szerelmeseinek fog kedvezni. A 24 ablak mögött rajongói pályákra, receptekre, kreatív ötletekre és még sok más nyalánkságra bukkanhatunk a hónap során.

Adventi Tomb Raider naptár  - 2018


Hogy picit gyorsabban teljen a hónap, elővettük három korábbi adventi naptárba készített pályát, melyekhez videó-végigjátszás is elérhető:


Eelkemama: LB Advent Calendar2017 - The Cross for Santa Claus

Ebben a kalandban nincs más dolgunk Larával, mint a Mikulás keresztjére lelni. Ahhoz, hogy a küldetésünket sikeresen teljesítsük, sok-sok tennivaló vár ránk.


Sponge: LB Advent Calendar 2015 - Home in Heart and Spirit

A történet alapján Lara egyik festő barátja egy londoni kórházába kerül, így ideje őt meglátogatnunk. Mielőtt ezt megtennénk, hősnőnk barátnője megkéri őt, hogy vigye be hozzá a festéshez szükséges hozzávalókat. Ehhez a kórháztól nem messze lévő lakást kell felkutatnunk, ám amíg ez megtörténne, érdekes dolgokra bukkanhatunk a kisvárosban.


Ranpyon: LB Advent Calendar 2012 - A little Gift (Remake)

Nagyon szép, aranyos kis karácsonyi pálya. Egy kislány karácsonyi kívánságát kell teljesítenünk, aki egy macit szeretne kapni. Lara feladata, hogy azt elő is kerítse, s feldíszítse a karácsonyfát, amihez külön-külön meg kell találnunk a díszeket. Hangulatos játék, szépek a színek, a karácsonyi dekoráció, a házon a kivilágítás még villog is. Viszont találkoztam egy buggal - az egyik elmozdítható tárgyhoz nehéz hozzáférkőzni, ami idegesítő lehet. Nem nehéz pálya, de néhány tárgy jól el lett rejtve.

Copyright

© 2000-2022 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál