Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a mára már hatalmas népszerűségnek örvendő ingyenes túlélésről szóló videojátékot, a Fortnite-ot. A játék legújabb elérhető "fejezetével" (Chapter 2 Season 6 Battle Pass) kedvenc hősnőnkkel, Lara Crofttal is harcba szállhatunk a jónép ellen, nem is akárhogyan!

Nagy meglepetésünkre a Tomb Raider sorozat 25. évfordulójának megünneplése alakalmából a Crystal Dynamics az Epic Games-szel karöltve egy egész Lara Croft-szettel kíván kedveskedni a franchise szerelmeseinek és a Fortnite játékosainak.

Ez annyit takar, hogyha az ingyenes alapjáték mellé megvásárolod 950 V-Bucks (körülbelül 2.400,- Ft) fejében a Season 6 Battle Pass-t, akkor az ebben az "évadban" található Lara Croft csomag is elérhető lesz majd, mely "darabjait" a játék előrehaladtával, szintlépésekkel lehet majd megkaparintani.

A Lara Croft szett (egyelőre???) háromféle Lara-skint tartalmaz, melyek a következők:

  • Lara Croft -> a 2013-as Tomb Raider játékból ismert "túlélő" Lara, mely a 15. szint teljesítésével válik elérhetővé
  • Lara Croft (25th Anniversary) -> a Crystal Dynamics Tomb Raider: Anniversary című játékából ismert hősnőnk némi csavarral, mely a 22. szint teljesítésével válik elérhetővé
  • Lara Croft (Classic) -> A Core Design első három Tomb Raider játékának rendereiről ismert "FMV Lara" keveréke, mely a 15. szint teljesítésével, illetve 31 darab Epic Quests (heti feladatok) elvégzésével válik elérhetővé.


A skineken kívül például különböző felszereléseket (jégcsákány, táska, ejtőernyő, stb.), hangulatokat, festékszórókat, bannereket, mozdulatokat nyithatunk meg a Tomb Raider sorozatból, 1-1 szint vagy feladat végrehajtásával.

Tehát... kalandra fel, jó szórakozást és sikeres vadászatot, illetve túlélést kívánunk mindenkinek! :)


A szóbanforgó skinek:

Lara Croft skin:

Lara Croft (25th Anniversary) skin:

Lara Croft (Classic) skin:

Kedvcsináló a felszerelésekről:

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál