Hírek

Keresés

Napvilágot látott a 2018 szeptember 14-én megjelenő Shadow of the Tomb Raider teljes előzetese. Az igencsak fantasztikusra sikeredett a trailerből úgy tűnik, hogy most már valóban ez lesz Lara Croft eredettörténetének lezáró darabja, ebben a részben bontakozik ki személyisége igazán.

...Illetve most már biztosra mondhatjuk, hogy a játék fő fejlesztőcsapata nem a Crystal Dynamics, hanem az Eidos Montréal, akik a Tomb Raider (2013) többjátékos módjáért és a Rise of the Tomb Raider sírjaiért voltak korábban felelősek. A PC-re kiadásra kerülő változatot a Nixxes Software hegeszti.


Screenshotok:

A trailer mellé kaptunk pár screenshotot is, melyekből megtudhatjuk hogyan néz ki valójában a játék. Lara visszatér a dzsungelbe, mégis megmarad a Rise of the Tomb Raider alapja, de a Tomb Raider: Underworld Mexikójára és a Tomb Raider: Legend Perujára is erősen hajaznak dolgok.


Koncepciós rajzok:


A kiadások:

Shadow of the Tomb Raider - a kiadások


Standard Edition:

  • A sima kiadás, csak az alapjátékot tartalmazza.


Digital Deluxe Edition:

  • Az alapjátékot, DLC fegyvert és ruhát, valamint a játék soundtrackjét tartalmazza, illetve megjelenés előtt 48 órával korábban játszhatunk a játékkal.


Croft Edition:

  • Az alapjátékot, Season Pass-t, 3 darab DLC fegyvert és ruhát, illetve a játék soundtrackjét tartalmazza, valamint megjelenés előtt 48 órával korábban játszhatunk a játékkal. (PC-n csak digitális formában lesz elérhető.)


Ultimate Edition (Collectors Edition):

  • A Croft Edition-ben foglaltakat, valamint kézzel fogható tárgyakat (Lara szobor, zseblámpa, csákány alakú sörnyitó) tartalmaz.
    Season Pass: 7 Challange Tomb-ot, 7 fegyvert, 7 ruhát, 7 képességet és több mellékküldetést foglal magába. (Ez a kiadás PC-re egyáltalán nem lesz elérhető.)


A játék összes kiadásához limitált ideig jár egy skill booster pack, valamint PlayStation 4-en plusz egy Shadow of the Tomb Raider-es téma, illetve Xbox One-on plusz egy Xbox Live Avatar öltözet.

Copyright

© 2000-2020 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok