Hírek

Keresés

Várjátok már a Shadow of the Tomb Raider legelső gameplay videóját? Nos, már nem kell sokáig várni, ugyanis a SOTTR játékmenet-videója a mai Xbox konferencián debütál, mely hazai idő szerint 22:00-kor veszi kezdetét.
(A cikkben a teljes ütemterv megtalálható az E3-at illetően.)


Vasárnap, június 10.

22:00 – Xbox E3 bemutató: Itt lesz látható a Shadow of the Tomb Raider gameplay videójának világpremierje. Az élő adás a Xbox Mixer.com csatornáján lesz elérhető.Kedd, június 12.

22:00 – A Square Enix bemutatja: Shadow of the Tomb Raider: kérdezz-felelek a játék fejlesztőivel. Nézzétek meg a Square Enix közvetítését az E3-on, ahol Rich Briggs a Crystal Dynamics-től és Daniel Chayer az Eidos Montréal-tól tart interjút. Az élő közvetítés a Square Enix Youtube, Twitch és Mixer csatornáin, illetve Facebook és Twitter oldalán lesz elérhető.Szerda, június 13.

20:00 – Camilla Luddington, Lara Croft szinkronhangja és előadóművésze beköszön a rajongóknak a Tomb Raider részlegnél. Ne maradj le, ha részt veszel az eseményen!

22:30 – A Square Enix bemutatja: Shadow of the Tomb Raider kérdezz-felelek Camilla Luddingtonnal és Earl Baylonnal. Válaszokat adnak a rajongók kérdéseire és játszanak egy kör „Mi lenne ha...” nevezetű túlélő-játékot. Az élő közvetítés a Square Enix Youtube, Twitch és Mixer csatornáin, illetve Facebook és Twitter oldalán lesz elérhető.

00:30 – E3 csarnok: Camilla Luddington és a Shadow of the Tomb Raider kreatív fejlesztőcsapata teszik tiszteletüket. Csatlakozz a SOTTR csapatához és színészeihez, akik új részleteket árulnak el Lara Croft legújabb kalandjáról.
A panelnél a játék vezető írója, Jill Murray és rendezője Daryll Purdy vesznek részt Camilla Luddington és Earl Baylon társaságában, Meagan Marie közösségi menedzser vezetésével. Az E3 Live-on végigkövetheted a közvetítést.

Copyright

© 2000-2020 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok