Hírek

Keresés

Immáron SteamVR módban is elindítható PC-n a Rise of the Tomb Raider történet alapú kiegészítője, a "Blood Ties". Játszd új perspektívából a játék ezen szeletét, így a sorozat történelmében először, ténylegesen belebújhatsz Lara bőrébe, a belső nézetnek köszönhetően.

Rise of the Tomb Raider - Blood Ties - SteamVR támogatás

A HTC Vive és az Oculus Rift tulajdonosok majd’ egy órán át barangolhatják be Lara gyermekkori otthonát az alaptörténet részeként, hogy felfeddhessék a családi titkot, amely örökké megváltoztatja Lara életét.

Az újdonsült SteamVR támogatás ingyenesen elérhető a 20 Year Celebration csomag részeként, mely a következőket is tartalmazza:

Öt klasszikus Lara Croft kinézet mellett a Tomb Raider 3. Antarktisz-expedíció ruhájának újratervezett változata vár a játékosokra. A frissítés az eddigi legnehezebb játékfokozattal, az Extreme Survivor (Extrém Túlélő)-vel bővíti lehetőségeinket. Ez a nehézség drasztikusan csökkenti a mentésre szolgáló ellenőrzőpontokat, eszközfabrikálásra szolgáló alkatrészek mennyiségét, a környezeti erőforrások és muníció rendelkezésre álló forrásait és az életerőt. Mindössze a legszívósabb és legtalálékonyabb játékosok lesznek képesek helyt állni ebben a szélsőségesen nehéz játékmódban. Mindezek mellé 5 olyan klasszikus Lara kinézet is jár, melyek a fejezetek újrajátszásánál használhatók fel. Ezek a következők: Tomb Raider 1-ből ismert otthoni kinézet, Tomb Raider 2-ből és 3-ból ismert alap kinézet, Tomb Raider 2-ből ismert bomberdzsekis kinézet, Tomb Raider: Chronicles-ből ismert cicaruci kinézet, Tomb Raider: The Angel of Darkness alap kinézet (rövidnadrágos változat).

Copyright

© 2000-2020 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál