Hírek

Keresés

Mától kétfajta digitális kiadásban is előrendelhető Xbox One-ra a Rise of the Tomb Raider.

Rise of the Tomb Raider Pre-Order Edition csomag (17.990 Ft)

Tartalmazza az alapjátékot és a Remnant Resistance kiegészítőt, mely magába foglal egy fennmaradó/maradvány ruházatot, ami állati bőrök és bizánci páncél keveréke, s alkalmanként lehetővé teszi, hogy Lara a készleteinek felhasználása nélkül ápolja magát. Ráadásul a csomag mellé jár egy matt ében Magnum fegyver, valamint a "golyóálló" kártya, mely extra ellenállást ad Larának fegyvertűz ellen.

Rise of the Tomb Raider Deluxe Edition csomag (27.990 Ft)

Tartalmazza az alapjátékot és a fentebb említett Remnant Resistance kiegészítőt, valamint a Season Pass-t, mely kibővíti az egyjátékos módot, illetve olyan tartalmakat is biztosít, melyekkel a barátainkkal versenghetünk. A Season Pass három nagyobb részletben fog elérhetővé válni, s lehetővé teszi a profi játékosoknak szánt, kihívásokkal teli "Endurance módot", megkapjuk Baba Yaga boszorkány sírját, míg a Cold Darkness Awakened-ben fertőzött ragadozók hullámait verhetjük vissza, valamint újabbnál-újabb öltözetekkel, fegyverekkel és képesség-kártyákkal ruházhatjuk fel Laránkat. Így a megjelenés napjától számítva 4 hónapon át olyan újdonságokra lehet készülni, amik miatt érdemes lesz többször visszatérni a Rise of the Tomb Raiderhez.

A játék november 13-án érkezik Xbox 360 és Xbox One konzolokra, 2016 elején PC-re, majd 2016 utolsó negyedévében PlayStation 4-re.

Copyright

© 2000-2020 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok