Hírek

Keresés

Mint azt ígértük, több mint 30 óra játékidő alatt lehet teljesíteni a kaland által nyújtott kihívásokat, felfedezni a játék minden rejtett zugát: titkos tárgyakat, sírkamrákat, kriptákat, illetve barlangokat. A játék 100%-os teljesítésével azonban nem ér véget az újdonságok sora, lássuk hát, milyen plusz elemek várhatóak.

Extra játékmódok

A megjelenést követően a következő módokon játszhatod újra Lara első sírrabló felfedezését:

  • Fejezet újrajátszása: a történet korábbi fejezeteinek kihívásait lehet így teljesíteni.
  • Fejezet újrajátszása elit módban: a megelőző fejezeteket már fejlesztett képességeiddel és felszereléseiddel látogathatod újra.
  • Teljesítményalapú játékmód: a már ismert fejezetek újragondolt szabályok alapján is játszhatóak. Versenyezhetsz az idővel, vagy akár támadásaid összehangolásával, mozdulataid és tárgyaid kombinálásával tarthatsz magasan egy szorzót - a pontszerzésen és önmagad felülmúlásán túl jutalommedálokkal gazdagodhatsz.
  • Maradék ellenállás: tervezz magadnak új küldetéseket! Találd ki a teljesítendő célt, az akadályt jelentő ellenfeleket és egyéb részleteket. Miután saját küldetésed mesterévé váltál, hívd ki barátaidat vagy a többi játékost egy mérkőzésre.

Milyen jutalmakhoz férhetsz hozzá a kihívások teljesítésével?

Felfedező kártyák

A Rise of the Tomb Raider kihívásait teljesítve, világát felfedezve különféle kitüntetésekhez juthatsz, amiket felfedező kártyacsomagokra tudsz beváltani. A felfedező kártyacsomagok valamilyen változást eredményeznek az extra játékmódokban. Ez lehet humoros, mint a Nagy Fej játékmód, vagy játékélményt fokozó, akár a pálya nehézségét vagy a rendelkezésedre álló előnyöket tekintjük. Kétféle felfedező kártya várható: különös és hétköznapi. A különös kártyák nyújtják a legmeghatározóbb és legérdekesebb változtatásokat és korlátlan alkalommal használhatóak. A hétköznapi kártyák  egyszer használatosak, így további jutalompontokért vásárolhatóak vissza. A felfedező kártyák jó szolgálatot tesznek egy testre szabott Rise of the Tomb Raider kalandhoz, így érdemes lerántani róluk a leplet, kísérletezni velük.

Season Pass

A Rise of the Tomb Raider Season Pass lényege, hogy mind az egyszemélyes küldetéseket, mind a barátokkal közös játékot jelentősen kiterjeszti. A Túlélő módban szélsőséges hatások közepette kell helyt állnod, a Baba Yaga: a boszorkány temploma című extra fejezetben egy külön kripta vár feltárásra, a Fagyos sötétség ébredése epizódban pedig fertőzött ragadozók hullámai ellen kell küzdened.
Nem utolsósorban vár rád egy sor választható öltözet, fegyver és felfedező kártyacsomag - mindez már a játék első napjától elérhető lesz.

Az Xbox Áruházban már előrendelhető a játék digitális kiadása, így már ma gondoskodhatsz arról, hogy a megjelenéskor az elsők között próbálhasd ki Lara legújabb kalandját.

(A fentebb említettekről már megtekinthetők screenshotok a képgalériában!)

Copyright

© 2000-2020 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok