Hírek

Keresés

A tegnapi PlayStation Meeting-en harangozták be a legújabb Sony-konzolt, a PlayStation 4 Pro-t. Az elődjéhez képest nagyobb teljesítményű masina már támogatja a 4K-felbontást és a HDR-t is. November 10-étől nyúzhatjuk a gépet, s ami a legjobb, hogy már megjelenésekor vinni fogja a Rise of the Tomb Raidert!

Október 11-étől lesz megvásárolható a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, amely kompatibilis lesz a PS4 Pro-val. Ez annyit tesz, hogy a Crystal Dynamics az eredeti PS4-es változathoz hozzátoldott még 3 beállítási lehetőséget, melyek csak a Pro-n lesznek elérhetők. Lássuk, hogy pontosan mik ezek:

  • 4K-felbontás: értelemszerűen az azt támogató TV-kre specializálódott. A játék 30 fps-re korlátozott.
  • Nagy fps szám: 1080p-s felbontás, de cserébe feloldja a 30 fps-es korlátot, mely elérheti akár a 60 fps-t is a még gördülékenyebb játékélmény érdekében.
  • Még szebb grafika: továbbgondolt, még élethűbb vizuális effektek (pl. szebb tükröződések, még dinamikusabb növényzet és haj, még jobb tesszelláció). Mindez 1080p-ben, 30 fps-sel.

Mozgásban (4K):

(Ne felejtsd el 2160p-re állítani!)

A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration az alapjáték és az eddig megjelent kiegészítők mellett új DLC-kkel, kártyákkal, kooperatív Endurance móddal, brutális nehézségi fokozattal, PlayStation VR támogatással és egyéb nyalánkságokkal várja a játékosokat.

További információk >>

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál