Az IGN és a Crystal Dynamics most kézbe (és "kamerára") vette az október 11-én a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration-nel érkező újabb DLC-ket, így először láthatjuk videón a Blood Ties-t és a Lara's Nightmare-t is!

Az alábbi videóban közel negyed órán át dübörögnek az új DLC-k:


"Blood Ties” (Vérkötelék) - Lara apjának halálát követően nagybátyja próba elé állítja őt, hogy kiderüljön, érdemes-e a Croft Birtok tulajdonjogára. Lara eltökélten száll harcba öröksége visszaszerzéséért, kész bebizonyítani, ő a jogos örökös, ám ehhez kénytelen szembenézni múltjával. Majd’ egy órán át barangolhatsz Lara gyermekkori otthonában az alaptörténet részeként, hogy felfedd a családi titkot, amely örökké megváltoztatja Lara életét.

Blood Ties" Lara's Nightmare kiadás (Vérkötelék: Lara Rémálma) - Lara legszörnyűbb rémálma válik valóra élőholtak képében, amint lerohanják gyermekkori otthonát. Küzdj meg fertőző zombihordákkal, válj a legkiválóbb zombivadásszá, mielőtt végleg magával rántana ez a rémálom! Versenyezz barátaiddal, készíts kihívásokat a közösség számára kártyák segítségével a teljesen új Nightmare módban.

Kooperatív Endurance mód: egy barátoddal együttműködve kell gyűjtögetnetek, zsákmányt szereznetek és eszközöket gyártanotok a nap folyamán, hogy felvértezzétek magatokat az elemek és halálos ellenségeitek - legyen az vadállat vagy ember - éjjeli csapásai ellen. A túlélési képességek tesztjeinek legkomolyabbika vár rátok, ahol megláthatjátok, ketten együtt mennyi ideig vagytok képesek túlélni egy kietlen tájon.

További részletek >>

bg2