Hírek

Keresés

A legendás kalandok legendás dallamokért kiáltanak, így a hamarosan érkező Rise of the Tomb Raider is meghatározó arculatot kap zene tekintetében. Az Xbox és a Crystal Dynamics örömmel jelentette be, hogy Lara Croft legújabb nagy kalandját világhírű zeneszerző alkotásai kísérik végig. Bobby Tahouri neve ismerős lehet a mozi- és sorozatrajongóknak, hiszen olyan művekben hallható, mint a Trónok harca, a Vasember vagy a Gru.

"Megtiszteltetés egy ilyen nagy múltú sorozaton dolgozni. Lara egy rettenthetetlen szellemiséget testesít meg, és útján kísérni őt a zeneszerzés által felejthetetlen élmény volt."

Tahouri-nél jobbat elképzelni sem tudunk, hiszen a játék bővelkedik akciójelenetekben és lélegzetelállító - ám minden eddiginél veszélyesebb - tájakban, melyek megzenésítésért kiáltanak Lara útján, melyen a halhatatlanság misztériumát kutatja, nem kifejezetten kedves illetők is felbukkannak majd, akik nem hezitálnak, ha lehetőségük adódik hősnőnk bukását előidézni. A Rise of the Tomb Raiderben szerepet kapnak bizonyos folyamatokhoz tartozó zenei hatások is, mint például a lesből támadás: ezeket egy intelligens algoritmus alkotja meg, felhasználva Tahouri zenéjét, mindig valami újdonságot alkotva.

"A zene kiemelt fontosságú a játékok készítésekor, ha a megfelelő atmoszféra, hangulat és stílus megteremtéséről van szó, különösen igaz ez a Rise of the Tomb Raiderre, hiszen ez lesz Lara eddigi legmeredekebb küldetése" nyilatkozta Rich Briggs, a Crystal Dynamics arculattervezője. "Mi imádjuk Bobby munkáját és már alig várjuk, hogy a játék rajongói is csatlakozzanak Larához november 13-án, a játék megjelenésekor."

{

}

Copyright

© 2000-2020 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok