Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

A Tomb Raider: Definitive Edition, a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, illetve a Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition PS4 (PS5 kompatibilis) és Xbox One (Xbox Series X|S kompatibilis) változatai már egy különálló csomagban, Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy néven is elérhető váltak.

A digitálisan megvásárolható csomag a Crystal Dynamics és az Eidos-Montéal elismert és díjnyertes Tomb Raider-reboot széria címeinek a lehető legteljesebb, legátfogóbb kiadása, mely értelemszerűen az összes megjelent kiegészítőt is tartalmazza.

Habár a csomag az újgenerációs konzolokon is futtatható, az semmilyen grafikai újítást nem érint.

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy


A Tomb Raider: Definitive Edition-ről:

A Tomb Raider: Definitive Edition a 2013-as Tomb Raider grafikailag felújított változata, az összes hozzá megjelent tartalommal.

Egy fiatal és tapasztalatlan Lara Crofttal találkozhatunk, kinek felfedezőútját egy hajótörés teszi tönkre. A lány egy rejtélyes és távoli japán szigeten találja magát, ami a telepesekre utaló nyomok ellenére teljesen elhagyatottnak tűnik. Rossz érzések telepednek meg hősünk lelkében, ahogy hallani véli a sötétség baljós üzeneteit.
Kizárólag elszántsága, lelki ereje és leleményessége segíthet rajta a kietlen sziget vadvilágában és a mélyben rejtőző, a hely múltjáról mesélő nyomasztó kriptákban.
Ahogy a túlélésért küzd a brutális támadások és ármányok kereszttüzében, Lara eddig számára is ismeretlen oldalát fedezi fel. Kénytelen alkalmazkodni helyzetéhez a túlélés érdekében és hogy megmeneküljön veszedelmes ellenségei elől, akik rá leselkednek és figyelemmel követik minden lépését.


A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration-ről:

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration a Rise of the Tomb Raider legátfogóbb kiadása, ugyanis az alapjáték és az eddig megjelent kiegészítők mellett új történet alapú DLC-kkel, klasszikus Lara-kártyákkal, kooperatív Endurance móddal, brutális nehézségi fokozattal, PlayStation VR támogatással és egyéb nyalánkságokkal várja a visszatérő és új játékosokat.

Egy régi rejtély megoldását követően Lara Croft útra kel a világ legtávolabbi és legcsalókább tájaihoz, hogy ráleljen az örök élet titkára.
Új szövetségek köttetnek, miközben Lara kénytelen a továbbiakban is eszére és túlélő ösztöneire hallgatni, ahogy halad sorsa felé, hogy valódi sírrablóvá váljon.
Látványos és idegfeszítő akciójelenetekkel a földi paradicsom ellenséges oldalán, a Rise of the Tomb Raider a mozi élményét varázsolja a játékos elé, aki csatlakozhat Larához első ereklyevadász kalandját játszva, és szemtanúja lehet egy ikon felemelkedésének.


A Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition-ről:

A Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition-höz az eddig megjelent 7 DLC egészen pontosan extra sírokat, mellékküldetéseket, fegyvereket és ruhákat tartalmaz. Azok, akik végigvitték a játékot, feloldhatják a korábban kötelezőnek szánt törzsi ruhák ruhaviselést Paititiben.

Légy részese a meghatározó pillanatnak, amelyben Lara Croft sírrablóvá válik. A Shadow of the Tomb Raiderben Lara kénytelen átküzdenie magát egy halálos veszedelmekkel teli dzsungelen, rettenetes sírkamrákon, és rá kell bírnia magát, hogy kitartson a legsötétebb órákban is. Ahogy versenyt fut az idővel, hogy megmentse a világot a maja apokalipszistől, Lara végül lassan átformálódik azzá a sírrablóvá, akivé a sors szánta.

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál