Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Emlékeztek még, amikor pár éve Nicobass megörvendeztette a TR-rajongókat a Tomb Raider 2 felújítás Kínai Nagy Fal pályájának demójával? Nos, most kemény munka árán néhány hete megosztott a közösséggel egy újdonságokkal teli, frissített változatot ugyanabból a demóból.

A Tomb Raider: The Dagger of Xian friss verziója többek között hibajavításokat, teljesítmény- és grafikai fejlesztéseket, egy újragondolt (alap) Lara-modellt, illetve a korszerű játékokhoz hasonlóan egy teljesen rugalmas és könnyen kezelhető Photo Mode-ot kapott, aminek a segítségével bárki művészi képeket készíthet játékmenet közben.

A játékélményt még érdekesebbé téve Nicobass új ruhákat is hozzáadott a pályához, így kedvenc hősnőnket elküldhetjük Kína hírneves falára akár classic öltözetben, esetleg otthoni tréningruhában, vagy a 3-as játékból jól ismert, s újragondolt South Pacific vagy Nevada felszerelésekben!

Továbbá a Rewards (Jutalmak) menüpontban vadonatúj karaktermodellek várnak arra, hogy közelebbről is megvizsgálhassuk őket.

Felkeltette az érdeklődésed? Ki szeretnéd próbálni? Akkor erre találod a legfrissebb változatot:

>> A DEMÓ LETÖLTÉSE <<


Screenshotok:

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál