Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Az Angelina Jolie-féle 2001-es Lara Croft: Tomb Raider és a 2003-as Lara Croft Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője is bekerültek a Netflix online videotárjának kínálatába, magyar felirattal ellátva. A szolgáltatás előfizetői (első hónap ingyenes!) így most már szinte bármilyen készüléken elérhetik a klasszikus Lara Croft-filmeket.

Lara Croft: Tomb Raider filmek a Netflixen

Lara Croft: Tomb Raider - Ismertető:

Három bolygó együttállásának éjszakáján Lara Croft, a gyönyörű régészlány egy rejtélyes óraműre bukkan néhai atyja, Lord Croft holmijai között, amelyeket jó két évtizede egyik régészeti ásatásáról hozott haza. A lord régebben sokat mesélt Larának a Megvilágosultak titkos társaságáról, akik egy ősi óraművet keresnek, amellyel meg lehet nyitni az időt és a teret. A kulcs egy kristályosodott meteorfémből készült misztikus háromszög, amellyel ötezer éve legyőzték ellenségeiket. Ha a háromszög két darabja újra egyesül, az idő meg fog állni, az őrök új életre kelnek, az emberiség sorsa pedig örökre megváltozik. Larának 48 órája van a bolygók együttállásáig, mikor a szent háromszög ereje a legnagyobb lesz. Ha az időpontot elmulasztják, az újabb esélyre ötezer évet kell várni. Lara Croftot Kambodzsába szólítja küldetése, ahol a Táncoló Fény Sírja rejti a titok első felét, azután Szibériába kell mennie, ahol a Tízezer Árnyék Tempomában találja meg a titok másik felét. A világ legkedveltebb sírrablója akcióba lendül, de vajon elég lesz-e 48 óra, hogy felfedje a titkot és megmentse a világot?

Lara Croft Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője - Ismertető:

Az Oscar-díjas Angelina Jolie visszatér Lara Croft, a világ legsikeresebb akciófilmes hősnője szerepében. A vakmerő sírrabló eddigi legizgalmasabb feladatát teljesítve beutazza a világot: olyan egzotikus helyeken fordul meg, mint Hongkong, Kenya, Tanzánia, Görögország és a kínai Nagy Fal. Lara ismét bizonyítja rátermettségét és merészségét, amikor minden áron felkutatja azt a titokzatos helyet, amelyet az Élet bölcsőjeként ismernek - és ahol a világvégével fenyegető járvány csíráját tartalmazó Pandora szelencéje található...

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál