Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Már kis hazánk üzleteiben és internetes áruházaiban is megtalálható a magyar nyelvvel is ellátott új Tomb Raider, melyben az Oscar-díjas Alicia Vikander alakítja szeretett hősnőnket, Lara Croftot. A film 4K UHD Blu-ray, 3D Blu-ray, Blu-ray és DVD lemezeken egyaránt elérhető.

Tomb Raider (2018)

Ismertető:

A kötöttségektől menekülő Lara Croft (Alicia Vikander) a mai napig nem hajlandó elfogadni, hogy kalandor édesapja évekkel ezelőtt eltűnt. Mindenét arra teszi fel, hogy megoldja az apja halálát övező rejtélyeket, ebben pedig nem támaszkodhat másra, csupán éles eszére, eltökéltségére és kitartására. És még így is túl kell lépnie a saját határait ahhoz, hogy veszélyekkel teli útján azzá válhasson, amire mindig is rendeltetett.

Extrák:

(magyar felirattal – Blu-rayen, 3D Blu-rayen, 4K UHD-n)

LARA CROFT: EGY IKON EVOLÚCIÓJA Fedezd fel a TOMB RAIDER formabontó világát a videojátékoktól a filmekig, és tudd meg, hogy vált Lara Croft minden idők egyik legnépszerűbb és legsikeresebb női karakterévé!

CROFT KIKÉPZÉSE Kísérd le az edzőterembe az Oscar-díjas Alicia Vikandert, ahol felkészült arra, hogy karrierjének egyik legnagyobb fizikai kihívásaként Lara Crofttá változzon.

TOMB RAIDER FELFEDEZVE A szereplők és az alkotók arról mesélnek, hogy milyen kihívásokkal – és izgalmakkal – járt bemutatni Lara Croft kalandjait egy új generációnak.

A ZUHATAG-JELENET FORGATÁSA Csatlakozz Roar Uthaug rendezőhöz, ahogy a stábtagokkal közösen elmeséli, hogy készült a film legizgalmasabb akciójelenete!

Copyright

© 2000-2022 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál