Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

A legelső Tomb Raider játék 1996. október 25-én kelt útjára, s azóta számtalan kaland született a sorozat közkedvelt hősnőjével, Lara Crofttal. Idén, hogy a széria a 25. évfordulóját ünnepli, a Crystal Dynamics csapata sok-sok nosztalgikus tartalommal és meglepetéssel készül a rajongók számára.


Legelső lépésként a Square Enix-szel karöltve indították el az évfordulóra szánt hivatalos weboldalt, ahol minden megtalálható lesz egy helyen:

A Tomb Raider 25. évfordulójának hivatalos weboldala

Érdemes lesz sűrűn visszalátogatni az oldalra (azon belül is a blogjukra), mivel az év minden hónapjában egy-egy Tomb Raider játék lesz terítéken, melyekre nosztalgiadús tartalmakkal készülnek mind hivatalos, mind rajongói oldalról.

Legelső, a témán belüli blogbejegyzésükben a videójátékokban felbukkanó ikonikus ereklyéket ismerhetjük meg közelebbről.


Mivel február hónap a Tomb Raider első részének lett/lesz szentelve, így az ezzel kapcsolatos első cikkük is felkerült, melyben Brenoch Adams, a sorozat művészeti rendezője gondolja újra az eredeti játék borítóképét:

Brenoch Adams: A Tomb Raider 1 borítóképének újragondolása

(Ahhoz, hogy végképp ne maradj le semmiről, nem árt feliratkozni a hivatalos oldal hírlevelére sem.)

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál