Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Klasszikus, valamint túlélő Lara Croftunk immáron bekerült az ingyenes, cross-platform (platformfüggetlenség) lehetőséggel is felruházott Brawlhalla verekedős játékba. Légy te a harcmező ásza szeretett hősnőnkkel, használd dupla pisztolyát, íját vagy csáklyáját, hogy leverd ellenfeleidet a térfélről.

Akik korábban játszottak már PC-n (Steam), PS4-en, Xbox-on vagy Nintendo Switch-en a játékkal, azoknak valószínűleg nem kell bemutatni, hogy milyen szórakoztató is tud lenni 1-1 játszma. Most a Larás frissítésnek hála egy új térkép/térfél (Temple Ruins néven) is elérhetővé vált, így színesebbé téve az amúgy sem egyhangú játékot.

Brawlhalla - Lara Croft csomag
Brawlhalla - Lara Croft csomag


Az egyébként 300 Mammoth Coins fejében feloldható Lara Croft csomag egy vadiúj játékmódot is biztosít: 3 perc alatt kell teljesítened a főként mászkálásból álló Temple Climb módot, ahol 3 másik játékossal kell megküzdeni a túlélésért. Aki a legtöbb pontot szerzi, értelemszerűen az nyer.

Egy szintén új "pódiumról" (emelvényről) pedig egy ősi, rejtélyes ereklyét szerezhetünk be, amely KO-kat biztosít a játékos számára.

Kedvcsináló:

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál