Hírek

Keresés

A Feral Interactive segítségével a Rise of the Tomb Raider a sorozat 20. évfordulójára kiadott, az összes letölthető tartalommal rendelkező változata már játszható Linuxon és macOS-en is. Az előbbi operációs rendszer a Vulkan, míg utóbbi a Metal technológiájával tárja elénk a csodás látványvilágot.

Összeállt a Shadow of the Tomb Raider első hivatalos rendere, ami talán egyben a szeptember 14-én megjelenő játék borítója is lehet. A TombRaider.com oldalon induló kis puzzle játéknak (Path of the Stars) köszönhetően kaptuk meg a 6 képrészletet, amelyekből ma összerakódott a teljes, "Eljött Lara ideje" című kép.

A Gaming Heads lerántotta a leplet a Tomb Raider 1-es Lara szoborról, amely a sorozat 20. évfordulójára betervezett szobor összeállítás része. A figura 3 különböző változatot kapott, amelyek máris előrendelhetőek, bár várhatóan év vége felé jelennek majd meg.

Rövidesen érkezik a reboot széria eredet-trilógiájának utolsó darabja, a Shadow of the Tomb Raider. Mint kiderült, csupán 6 hónapot kell várni a megjelenésig, amely egészen pontosan 2018. szeptember 14-én lesz. A játék egy napon jelenik meg minden platformon: PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One és Xbox One X.

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok