Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Az előző 4 Tomb Raider-játék hónapját követően a Crystal Dynamics júniusban a 2000-es Tomb Raider 5: Chronicles-t kapja elő. Egy különálló, csak ennek a játéknak szentelt weboldalon a korábbi Tomb Raiderek hónapjaihoz hasonló tartalmak lesznek közzétéve, így felelevenítve Lara ötödik kalandját.

Többek között az eredeti játék borítóképének "hivatalos" újragondolására (lejjebb görgetve már meg is csodálható), cosplay-útmutatókra, interjúkra, streamekre, rajongói cikkekre, s különféle elfoglaltságokra számíthatunk ebben a hónapban is.

Mindezek megtalálhatók lesznek a fentebb is említett honlapon:

A Tomb Raider 25. évfordulójának hivatalos weboldala - Tomb Raider 5

Érdemes a Tomb Raider hivatalos Facebook, YouTube, illetve Instagram oldalaival is szemezgetni, mert néha ott is megosztanak "exkluzív dolgokat" a stúdióból, valamint a Twitteren különféle szavazásokat hoznak létre.

Ha a hónapban valamilyen Tomb Raider 5-témájú alkotással és/vagy cosplay-jel készülsz, akkor azt június 27-ig a #TR25 vagy #TombRaider25 hashtagekkel oszthatod meg a közösségi oldalakon (vagy ezen az oldalon keresztül is elküldheted), így esélyt adva arra, hogy bekerüljön majd a képed a megemlékezésre szánt rajongói videógalériába, csakúgy, mint az legutóbb a Tomb Raider 4. részének esetében is történt.


A játék borítóképének újragondolása:

E hónapban Megan Lara (professzionális illusztrátor, aki olyan nevekkel dolgozik együtt, mint a Dark Horse comics, Marvel, Loot Crate, stb.) tervezte újra a Chronicles borítóját.
Megan egy az egyben lecserélte az eredeti borítóképen látható klasszikus öltözetet a Lara nőies vonalait kiemelő estélyire. Hősnőnkben és a játék egy-egy kiemelkedőbb pillanatában, illetve "húsvéti tojásaiban" szecessziós stílusban gyönyörködhetünk.

Megan Lara: A Tomb Raider 5 borítóképének újragondolása

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál