Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Az előző Tomb Raider-játékok hónapját letudva a Crystal Dynamics májusban az 1999-es Tomb Raider 4: The Last Revelation-t helyezi előtérbe. Egy különálló, csak ennek a játéknak szentelt weboldalon a korábbi Tomb Raiderek hónapjaihoz hasonló tartalmak lesznek közzétéve, így felelevenítve Lara negyedik sorszámozott kalandját.

Többek között az eredeti játék borítóképének "hivatalos" újragondolására (lejjebb görgetve már meg is csodálható), cosplay-útmutatókra, interjúkra, streamekre, rajongói cikkekre, s különféle elfoglaltságokra számíthatunk ebben a hónapban is.

Mindezek megtalálhatók lesznek a fentebb is említett weboldalon:

A Tomb Raider 25. évfordulójának hivatalos weboldala - Tomb Raider 4

Érdemes a Tomb Raider hivatalos Facebook, YouTube, illetve Instagram oldalaival is szemezgetni, mert néha ott is megosztanak "exkluzív dolgokat" a stúdióból, valamint a Twitteren különféle szavazásokat hoznak létre.

Ha a hónapban valamilyen Tomb Raider 4-témájú alkotással és/vagy cosplay-jel készülsz, akkor azt május 24-ig a #TR25 vagy #TombRaider25 hashtagekkel oszthatod meg a közösségi oldalakon (vagy küldd el ezen az oldalon keresztül), így esélyt adva arra, hogy bekerüljön majd a képed a megemlékezésre szánt rajongói videógalériába, csakúgy, mint az legutóbb a Tomb Raider 3. részének esetében is történt.


A játék borítóképének újragondolása:

E hónapban nem más, mint egy legendás név, Andy Park tervezte újra a The Last Revelation borítóját...! A már-már Tomb Raider veteránnak számító művész (anno a '90-es évék végén, '00-es évek elején kiadott Top Cow-os Lara Croft képregények egyik főembere) mostanság olyan Marvel-címekhez adja munkásságát, mint a WandaVision, Black Widow, Shang-Chi vagy a Thor.

Andy Park: A Tomb Raider 4 borítóképének újragondolása

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál