Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Az 1., illetve 2. Tomb Raider-játék hónapját letudva áprilisban a Crystal Dynamics az 1998-as Tomb Raider 3. részét veszi górcső alá.
Egy különálló, csak ennek a játéknak szentelt weboldalon várhatóan a Tomb Raider 1 és 2 hónapjaihoz hasonló tartalmak lesznek közzétéve, így felelevenítve Lara harmadik kalandját.

Többek között az eredeti játék borítóképének "hivatalos" újragondolására, cosplay-útmutatókra, interjúkra, streamekre, s különféle elfoglaltságokra számíthatunk ebben a hónapban is.

Mindezek megtalálhatók lesznek a fentebb is említett weboldalon:

A Tomb Raider 25. évfordulójának hivatalos weboldala - Tomb Raider 3

Érdemes a Tomb Raider hivatalos Facebook, YouTube, illetve Instagram oldalaival is szemezgetni, mert néha ott is megosztanak "exkluzív dolgokat" a stúdióból, valamint a Twitteren különféle szavazásokat hoznak létre.

Ha a hónapban valamilyen Tomb Raider 3-témájú alkotással és/vagy cosplay-jel készülsz, akkor azt április 19-ig a #TR25 vagy #TombRaider25 hashtagekkel oszthatod meg a közösségi oldalakon, így esélyt adva arra, hogy bekerüljön majd a képed a megemlékezésre szánt rajongói videógalériába, csakúgy, mint az a Tomb Raider 2 esetében is történt.

Copyright

© 2000-2021 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál