Hírek

Keresés

A Microsoft átkonvertálta a Tomb Raider: Underworld Xbox 360 változatát (és az összes hozzátartozó kiegészítőt) Xbox One-ra. A kompatibilitásnak köszönhetően így bepótolhatók a történet teljes megértéséhez elengedhetetlen Beneath the Ashes és Lara's Shadow DLC-k is, melyek korábban csak 360-on voltak elérhetők.

Akinek korábban már megvolt Xbox 360-on digitális formátumban a játék és összekötötték Xbox One-jukat régebbi fiókjukkal, azok ingyenesen hozzáférhetnek a játékhoz, a "Ready to Install" menüpontban.

Azok, akik rendelkeznek a játék eredeti 360-as lemezével, annak berakásával az Xbox One automatikusan letölti, majd telepíti a One változatot, így szintén nem kell fizetni érte.

Viszont ha eddig teljesen kimaradt a Microsoft konzoljain a Tomb Raider: Underworld, akkor 2.990,- Ft ellenében megvásárolható az alapjáték.

A két történet alapú kiegészítő (a korábban említett Beneath the Ashes és Lara's Shadow) darabja 2.490,- forintért szerezhető be, melyekhez elengedhetetlen az alapjáték.

Továbbá 3 kosztümcsomag is elérhető, ezek teljesen ingyenesen letölthetők (Designer Costume Pack, Wetsuit Costume Pack, and Classic Costumes).


A "Tomb Raider: Underworld"-ről:

Nemzedékeken át keringtek történetek az északi isten, Thor rettegett fegyveréről. A legenda szerint az, aki birtokolja Thor kalapácsát, rendelkezik az erővel, mellyel hegyeket völgyekké képes pusztítani, vagy akár eltiporhatja az isteneket. Több, mint ezer éven keresztül ez mindössze mendemonda volt - eddig.
A Földközi-tenger mélyén egy ősi romvárosban Lara bizonyítékra talál az északi mitológiai világ és a legendás kalapács létezésével kapcsolatban. Felfedezései során olyan elfeledett erő létezését ismeri meg, mely a világra szabadítva akár az egész emberiség végzetét jelentheti.


Tovább >>


A "Beneath The Ashes" kiegészítőről:

Lara Croft visszatér a Croft Birtok romjaihoz, hogy rátaláljon egy hatalmas erővel bíró ereklyére, ami a kúria bugyrainak több évszázados misztikus labirintusaiban keresi gazdáját (ajándék 6 db új öltözettel).


A "Lara's Shadow" kiegészítőről:

Játssz új perspektívából a Tomb Raiderrel, fedezd fel a világot Lara gonosz párjaként, a sötét és halálos másolatával, hogy emberfeletti képességek birtokában véget vethess a Croftok korszakának egyszer s mindenkorra.

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok