Hírek

Keresés

Hatalmas sikerrel zárult a "The Tomb Raider Suite" Kickstarter projekt, avagy idén novemberben már hallgathatjuk az első 3 Tomb Raider játék zenéinek kibővített változatait és újragondolt variációit mind CD-n, bakeliten és digitálisan! A felvételre augusztusban kerül sor az Abbey Road Stúdióban, a Royal Filharmonikus Zenekarral.

A kampány során összesen 194.120 fontot sikerült összekalapolni 2.560 rajongó segítségével, ami rengeteg összegnek számít a 160.000 fontos célhoz képest is.
Habár az egyelőre kérdéses, hogy az a plusz 34.120 fontnyi összeg mi(k)re lesz felhasználva, egy biztos, a produkció minősége még tovább fog javulni.
És ki tudja, az is lehet, szintetizált "The Tomb Raider Suite" album is napvilágot lát, valamint a kották szerint érintetlen, az eredeti TR1-3 dalok felújított változatai is megjelenésre kerülhetnek, sőt a teljes folyamattól kezdve az újrakomponálástól egészen a londoni élő koncertig egy dokumentumfilm is megvalósulhat.


Várható dalok az albumról


In the Blood


"A Friend Since Gone"

St. Francis' FollySzerintem mindenkinek megvan az a jelenet, amikor a Tomb Raider legelső részében eljutott Görögország első pályájának (St. Francis' Folly) központi termébe. A sírkomplexumban lenézve már érezzük zsigereinkben, hogy nem mindennapi megpróbáltatáson kell keresztülmennünk ahhoz, hogy teljesítsük a szakaszt. Ekkor csendül fel teljes pompájában az "A Friend Since Gone" dallam, amely felfedezésre invitál minket.


"The T-Rex"

The Lost ValleySzintén a Tomb Raider 1-ből az a bizonyos nagybetűs IKONIKUS jelenet. Az Elveszett Völgy (The Lost Valley) nyitott terébe jutva azonnal a Jurassic Parkot idéző hangulat tárul elénk a raptorok érkezésével. Az első sokk után továbbfutva egyszer csak megremeg a föld, beindul a zene... Ez már önmagában is baljós, de mikor a semmiből fut be elénk a mára már hírhedtté vált T-Rex... Felidéznem se kell, sokunkban megállt a vér.


"Vertigo"

Bartoli's Hideout

A Tomb Raider második részében csendül fel ez a dallam. Velence gyönyörű sikátorain kell végigvergődnünk magunkat, hogy eljussunk Marco Bartoli rejtekhelyére. A fokozottan őrzött helyiségben nem csak a fegyveres ellenségek próbálják Laránk útját állni, hanem az agyafúrt feladványok is. Egyik ilyen az a bizonyos (mára már mindenki által ismert) csilláros terem, ahol a gyönyörű Vertigo is felszólal. Nathan kb. háromszorosára egészítette most ki.

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok