Hírek

Keresés

A következő "hír" erősen pletyka szagú - tessék úgy kezelni! Lehetséges, hogy egy Reddit felhasználó "szivárogtatta" ki az új játék címét?! Metrózás közben szúrt neki szemet egy feltehetőleg Eidos Montréal-munkatárs laptopján virító prezentáció, melynek címsorában ott virított a "Shadow of the Tomb Raider" logó.

Nem ez lenne az első eset olyan a videojátékok történelmében, hogy 1-1 játékfejlesztő cég munkatársa tömegközlekedési eszközön óvatlanul előkapott kütyüjén csiszolgatná projektjét, miközben egy szemfüles utazó lencsevégre kapja azt. Korábban ugyanis történt már hasonló eset az Ubisoft Montréal Assassin's Creed IV: Black Flag-jével - és akkor tényleg a szóban forgó játékot sikerült teljesen véletlenül "leleplezni".

Na de itt merülhet fel a kérdés: hogy kerülhet egyáltalán az Eidos Montréálhoz egy "Shadow of the Tomb Raider" prezentáció? A válasz roppant egyszerű: a 2013-as Tomb Raider óta szorosan együttműködik a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal. Míg az első reboot játék multiplayer funkciójában voltak illetékesek, addig a Rise of the Tomb Raiderben már a montreáli csapat felelt a melléksírok építéséért.

Igen ám, de itt nem áll meg a történet. A Kotaku (akik relatíve megbízható forrásnak bizonyulnak) értesülései szerint azonban nem csak egy bizonyos Crystal-Eidos együttműködésről van szó, hanem annál sokkal többről. Szerintük ugyanis egy az egyben átvette a legújabb Tomb Raider játék fejlesztését a korábban Thief és Deus Ex: Mankind Divided játékokat hegesztő Eidos Montréal.

A kiadó (Square Enix) nem szeretne a történtekkel kapcsolatban nyilatkozni.

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok