Hírek

Keresés

Jó hír a "könyvmolyoknak"! Mától megvásárolható külföldről a legújabb Tomb Raider regény, a Lara Croft and the Blade of Gwynnever! A történet a Crystal Dynamics fejlesztőivel együttműködésben Dan Abnett bestseller brit író és társa tollából született.

Ez az egyedülálló kötet egy hihetetlen Lara Croft kaland, ami nosztalgikus érzéseket válthat ki a klasszikus sorozat rajongóiból.

BorítóképMiután egy kíméletlen versenytárs legyőzi őt egy sri lankai antik különlegességért folyó versengésben, Lara Croft hazatér londoni otthonába. Éppen sebeit ápolja, amikor kétségbeesett hívást kap régi barátjától: valami szokatlan dolgot fedeztek fel a London városa alatt zajló ásatáson. Miközben Lara nekiáll a jelenség felderítésének, szemtanúja lesz valaminek, ami az egész Brit-szigetek történelmét újraírhatja - vagy akár az egész világét - de az ehhez vezető út sötét, kémkedéssel, összeesküvéssel és tiltott kereskedelemmel van átszőve. A kockázat jelentős, így Lara beleveti magát egy újabb megrázó kalandba olyan legendás tárgy után, ami összeköti napjaink világát az ősi hiedelmek és legendák birodalmával. Régi ellenségek és új veszélyek gyűlnek elé akadályként, miközben az igazság felfedéséért küzd. Mi valójában a penge titka? Kiben lehet igazán megbízni? Talán ez az a kaland, amit még Lara sem képes túlélni?

Vásárlás

Magyar nyelvű megjelenésről egyelőre nincsenek hírek.


Olvass bele!

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok