Hírek

Keresés

Leleplezzük a már régóta fejlesztés alatt álló Tomb Raider 4: The Last Revelation HD projektünket az első információk, screenshotok és összehasonlító képek keretében. Hamarosan felfedezheted a klasszikus játékot úgy, mint korábban soha, a grafikai és játékmenetbeli újításoknak köszönhetően.

A történet:

1986
Lord Henshingly lánya, Lara az arisztokrácia biztonságos világában nevelkedett - szolgákkal, társasági eseményekkel és magas státuszú emberekkel körülvéve. 11 éves korától a Wimbledoni Leánygimnáziumban tanult; 16 éves korában szülei úgy találták, ismereteit legjobban Anglia egyik legjobb kollégiumában bővíthetné. A lelkében kalandor Lara otthonról elszabadulást, izgalmas kilátásokat látott szülei ötletében.
Egy nap Lara véletlenül a National Geographic egy példányát találta az előcsarnok asztalán. A címlapon egy ismerős névre bukkant - Werner Von Croy professzor. A köztiszteletnek örvendő archeológus egy alkalommal Lara iskolájában tartott előadást a tanulók és szüleik részére egyaránt. Az élmény mély hatást tett Larára, felébresztve vágyát a messzi tájak és a kalandkeresés iránt. Bizonyos értelemben Von Croy Lara egyik példaképévé vált.
Ahogy Lara tovább olvasott, megtudta, hogy Von Croy éppen egy régészeti utazást tervezett Ázsián keresztül, különösen egy kambodzsai új felfedezésre összpontosítva. Lara képtelen volt türtőztetni magát, berohant a szobába, a cikket szülei elé dobta és gondolkodás nélkül követelte: hadd tarthasson Von Croy-jal felfedezőútján. Olyan kitartóan kérte apját, hogy Lord Croft azon kapta magát: levelet fogalmaz Von Croynak, melyben befolyásos személyként mutatkozik be és anyagi támogatást helyez kilátásba lányának az expedícióban való részvételéért cserébe.
Von Croy válaszában biztosította a Croft klánt, hogy az utazás veszélytelen, ő maga pedig bőséges tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy ügyeljen a saját és Lara épségére. Emlékezett Larára az előadásról - apadni nem akaró ám elmés kérdései kivívták elismerését. Így mindenki megállapodott abban, hogy Lara Von Croy-jal tart utazása során.

1999
Laránknak sikerül belekeverni magát egy eléggé baljós jóslat hatósugarába, ráadásul a csillagok állása sem a legkedvezőbb számára. Szemerkhet jóslata szerint aki feloldozza Széthet, az újra a világra szabadítja a sötétség urát. (Most találd ki, mit csinált Lara.) Így nem marad más hátra, minthogy megidézze Hóruszt, és ezzel megmentse magát és persze mellékesen az egész emberiséget is a szörnyű veszedelemtől. De nem csak a vészesen fogyó idővel kell megküzdenie, ugyanis komoly ellenfele támad egykori mentora, Werner Von Croy személyében...


A Tomb Raider 4: The Last Revelation HD-ről:

A felújított kiadás lehetőséget fog biztosítani arra, hogy úgy játszd (újra) a Core Design klasszikus kalandjátékát, mint eddig soha. A nagyobb felbontású textúrák, sprite-ok, finomabb árnyékok, dinamikus ködhatások, részletgazdag tárgyak (mindezek teljesen a 0-ról felépítve) mellett játékmenetbeli újdonságokkal és további megreformálásokkal várjuk vissza a nosztalgiázni vágyó Lara-rajongókat. További részletekkel a jövőben tudunk szolgálni!

(Így tehát a "HD" utótag senkit se tántorítson el, nemcsak egy szimpla textúracserét rejt magában a projekt.)


A csapat:

Alexis, AoDfan, Athos, Axelia, Bradley23170, Delta, disapearing-boy, LGG_PRODUCTION, MicheleMouse, mizuno_suisei, moodydog, Mrshina, Piega, Roli, SuiKaze Raider, THOR2010, TRJTA és VictorXD.


Az első képek:

Mint korábban említettük, megnyitottunk angol nyelvű Tomb Raider weboldalunkat is. A nemzetközi érdekelődésre való tekintettel minden képet és infót ott, a Raiding The Globe-on osztottunk meg először - s a jövőben sem lesz ez másképp. Kérjük, hogyha felkeltette érdeklődésed a projekt, látogasd meg a honlapot, illetve nyomj egy Like-ot a Facebook oldalon is, hogy le ne maradj semmiről!

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok