Hírek

Keresés

Akik előfizetői az Xbox Live Gold szolgáltatásnak, azoknak a mai nappal (január 1.) egészen január 15-ig ingyenesen elérhető Xbox 360 és Xbox One konzolokra az újonnan Xbox One kompatibilissé vált Tomb Raider: Underworld. A teljes januári Xbox-felhozatalt innen érheted el.


A "Tomb Raider: Underworld"-ről:

Nemzedékeken át keringtek történetek az északi isten, Thor rettegett fegyveréről. A legenda szerint az, aki birtokolja Thor kalapácsát, rendelkezik az erővel, mellyel hegyeket völgyekké képes pusztítani, vagy akár eltiporhatja az isteneket. Több, mint ezer éven keresztül ez mindössze mendemonda volt - eddig.
A Földközi-tenger mélyén egy ősi romvárosban Lara bizonyítékra talál az északi mitológiai világ és a legendás kalapács létezésével kapcsolatban. Felfedezései során olyan elfeledett erő létezését ismeri meg, mely a világra szabadítva akár az egész emberiség végzetét jelentheti.


Tovább >>


A két történet alapú kiegészítő (Beneath the Ashes és Lara's Shadow) viszont nem jár ingyen, így darabja 2.490,- forintért szerezhető be, melyekhez elengedhetetlen az alapjáték.

Továbbá 3 kosztümcsomag is elérhető, ezek teljesen ingyenesen letölthetők (Designer Costume Pack, Wetsuit Costume Pack, and Classic Costumes).


A "Beneath The Ashes" kiegészítőről:

Lara Croft visszatér a Croft Birtok romjaihoz, hogy rátaláljon egy hatalmas erővel bíró ereklyére, ami a kúria bugyrainak több évszázados misztikus labirintusaiban keresi gazdáját (ajándék 6 db új öltözettel).


A "Lara's Shadow" kiegészítőről:

Játssz új perspektívából a Tomb Raiderrel, fedezd fel a világot Lara gonosz párjaként, a sötét és halálos másolatával, hogy emberfeletti képességek birtokában véget vethess a Croftok korszakának egyszer s mindenkorra.

Copyright

© 2000-2019 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok