Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

Az előző 5 Tomb Raider-játék hónapját követően a Crystal Dynamics júliusban a 2003-as Tomb Raider: The Angel of Darkness-t kapja elő. Egy különálló, csak ennek a játéknak szentelt weboldalon a korábbi játékok hónapjaihoz hasonló tartalmak lesznek közzétéve, így felelevenítve Lara hatodik kalandját.

Többek között az eredeti játék borítóképének "hivatalos" újragondolásaira (ezennel 4 rajongói + később 1 hivatalos), cosplay-útmutatókra, interjúkra, streamekre, rajongói cikkekre, s különféle elfoglaltságokra számíthatunk ebben a hónapban is.

Mindezek megtalálhatók lesznek a fentebb is említett honlapon:

A Tomb Raider 25. évfordulójának hivatalos weboldala - Tomb Raider: The Angel of Darkness

Érdemes a Tomb Raider hivatalos Facebook, YouTube, illetve Instagram oldalaival is szemezgetni, mert néha ott is megosztanak "exkluzív dolgokat" a stúdióból, valamint a Twitteren különféle szavazásokat hoznak létre.

Ha a hónapban valamilyen Tomb Raider: The Angel of Darkness-témájú alkotással és/vagy cosplay-jel készülsz, akkor azt július 25-ig a #TR25 vagy #TombRaider25 hashtagekkel oszthatod meg a közösségi oldalakon (vagy ezen az oldalon keresztül is elküldheted), így esélyt adva arra, hogy bekerüljön majd a képed a megemlékezésre szánt rajongói videógalériába, csakúgy, mint az legutóbb a Tomb Raider 5. részének esetében is történt.

Copyright

© 2000-2023 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál