Hírek
images/slide/az_uj_tomb_raider_film.jpg

Keresés

Manapság szinte nem is akad olyan konzolokon napvilágot látott alkotás, amihez ne jelentenének be a fejlesztők még a megjelenés előtt egy csokorra való DLC-t, amit már jó előre megvehetünk kedvezménnyel. Kár, hogy a Season Pass néven elhíresült csomagok általában felérnek egy jó kis zsákbamacskával, lévén nem mindig tájékoztatnak arról bennünket, hogy mit is kapunk majd a pénzünkért.

A másik gyakori "útlevél" a játékiparban nem más, mint az Online Pass, ami egy olyan egyedi kódot takar, ami nélkül bizony nem lehet kiélvezni az adott játék online funkcióit. Az újonnan megvásárolt címek mellé szokták csomagolni, míg a használtakhoz külön kell vásárolni őket. Nos, a Tomb Raider egyikkel sem készül a premierre, ami nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne terveznének hozzá DLC-ket. Multizni viszont egy használt kópiával is lehet majd. Mindezek természetesen a konzolos változatokra értendőek, a PC-s kiadást mindenképpen kell majd online aktiválni ahhoz, hogy egyáltalán elindítsuk.

Rossz hír viszont, hogy a megjelenés előtt egyetlen platformra sem terveznek demót a srácok.

A történelem első multiplayer móddal felvértezett Tomb Raider epizódja (a Lara Croft and the Guardian of Light más lapra tartozik) március 5-én bukkan fel az üzletek polcain, és nyitja a ritka erős címekben tobzódó hónapot.

via gamestar.hu

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok