Hírek
images/slide/az_uj_tomb_raider_film.jpg

Keresés

A frencsájz történetében először kapunk multiplayer részt, a márciusban érkező Tomb Raiderben legalább két játékmód áll rendelkezésünkre. Mindkettőben két rivális csapat esik egymásnak: lehetünk a hajótörés túlélői (Survivors), vagy a sziget ellenséges bennszülöttei, az úgynevezett dögevők (Scavengers).

Az előzetesben fény derül arra is, hogy a térképek nem túl nyitottak, de találunk rajtuk számos csapdát, amiket egy kar segítségével aktiválhatunk - ha az ellenség éppen a közelben van, testüket éles karókkal lyuggathatjuk ki. Falakat mászhatunk és különböző környezeti elemeket (pl. hidakat) le is rombolhatunk. Az első mód a hamisítatlan Team Deathmatch lesz.

A második mód a Rescue névre hallgat. A játékosoknak arra kell törekedniük, hogy megszerezzék és elszállítsák az elsősegélycsomagokat a térkép egyik meghatározott pontjára. Közben a dögevők minden erejükkel azon lesznek, hogy megállítsák a túlélőket. A játékosok megsérülhetnek, vérezhetnek, ám ilyenkor gyorsan pontot tehetünk az ellenség életének végére, ha egy látványos ütésvágással kivégezzük őket.

Karl Stewart márkamenedzser elhintette, hogy kapunk egy harmadik játékmódot is, a Cry for Helpet, de erről pontos részletek még nem ismertek, csupán annyi, hogy a felfedezésnek és a gyűjtögetésnek nagy szerepe lesz, a harcnak már nem annyira.

Minden játékmódban alaposan testre szabhatjuk karakterünket. Minden résztvevő eltérő statisztikával és felszereléssel rendelkezik: lesz egy elsődleges lőfegyverünk vagy egy íjunk, használhatunk gránátszerű lövedékeket és a közelharcoknál a hegymászó baltánkat is. A jó teljesítmény fejében XP üti a markunkat, amivel új karaktereket nyithatunk meg, vagy a már meglévőket fejleszthetjük.

A Tomb Raider multiját a Deus Ex: Human Revolutionről elhíresült Eidos Montreal fejleszti - a végleges játék márciusban jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

via Gamekapocs

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok