Hírek
images/slide/az_uj_tomb_raider_film.jpg

Keresés

Jó hír minden Tomb Raider rajongó PC tulajdonosnak, hogy az AMD Gaming Evolved partner programjának köszönhetően a játék kihasználja majd a modern videokártyák képességeit. Ráadásul részt vesz a "Never Settle Reloaded Bundle" akcióban is, melynek keretében a Radeon kártyák vásárlói ingyen hozzájuthatnak a premier játékokhoz, attól függően, melyik típust vásárolták meg.

Az AMD egy teaser képet töltött fel nemrég, melyet ti is megtekinthettek feljebb. A Tomb Raider PC kiadása immár teljes DirectX11 támogatással, PC-re optimalizált irányítással, továbbfejlesztett sziluett-tesszellációval (Lara idomai gömbölyűbbek lesznek, mint valaha), valamint per-pixel displacement mapping tessellation, MLAA, HDAO, és egy vadonatúj, egyelőre titkos DirectX11-effekt támogatásával fog rendelkezni.

Ezeken felül a PC változatban sokkal részletesebb textúrák kapnak majd helyet, a konzolról való portolást pedig a Nixxes Software csapata készíti, akik többek között a Deus Ex: Human Revolution és a Hitman: Absolution PC verziójának átírását is végezték.

Továbbá az is jó hír, hogy mivel a játék Steamworks védelemmel lesz ellátva, így a dobozos példányokat is aktiválni lehet és kell is Steam alatt. Most már csak teljen végre el ez a hátralévő egy hónap, hadd kaparinthassuk végre kezünk közé a dobozt.:)

via gamepod.hu

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok