Hírek
images/slide/az_uj_tomb_raider_film.jpg

Keresés

A Crystal Dynamics feje, Darrel Gallagher kijelentette, hogy a Sleeping Dogs és a Just Cause 2 sikerei vezették arra az álláspontra a céget, miszerint több online játékra van szükség. Mindkét említett játékkal egyenként több, mint 500 ezren játszanak havonta.

Elmondása szerint nem MMORPG-kre gondoltak – még ha az alapkoncepció nagyon is közel áll hozzá –, hanem olyan folyamatos online élményeket létrehozni, amelyek könnyen igazodnak majd az eddigi saját franchise-okhoz.

Ezt természetesen még Darrelék szerint sem lehet csak úgy minden játékra olyan egyszerűen és egyetemlegesen alkalmazni, de a lényeg az, hogy lehetőség szerint mindegyik játékukat a jövőben az online világ felé fogják elmozdítani.

Eközben a Tomb Raider a sorozat leggyorsabban fogyó játékává vált: még 6 hónap se telt el a megjelenése óta, de már is több, mint 4 millió eladással büszkélkedhet. Hogy ha a folytatásra – ami a hivatalos közlemények alapján már javában fejlesztés alatt áll – tényleg több online játékélményt fektetnek úgy, hogy az ne menjen a kampány rovására, akkor bizony innen már csak egyenesen felfelé vezethet az út.

via gamestar.hu

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok