Hírek
images/slide/az_uj_tomb_raider_film.jpg

Keresés

Egyelőre csak angol nyelven, de már megvásárolható papírformátumban és digitálisan egyaránt a Tomb Raider: The Ten Thousand Immortals (Tomb Raider: A Tízezer Halhatatlan). Pár link, ahol digitálisan már elérhető: iTunes (iBooks), Amazon (Kindle eBook), Google Play

A regény ismertetője:

Írók: Dan Abnett, Nik Vincent
Oldalak száma: 352
Kiadó: BradyGames (2014, október 20.)

A Tomb Raider: A Tízezer Halhatatlan kibővíti világát és folytatja történetét a legutóbbi Tomb Raider videojátéknak.

A 2013 márciusában megjelent, az utóbbi idők legtöbb eladását produkáló Tomb Raider játékhoz kapcsolódva, a regény Lara útját ott folytatja, ahol a játék véget ért, tehát teljesen összhangban van a felújított idővonallal.
Írója a brit Dan Abnett, egy bestseller-listás regény- és képregényíró.
A történetet a Crystal Dynamicsnél dolgozó játékfejlesztőkkel együtt alkották.

A történet:

Lara nem szeretne semmi mást, csak túllépni azokon a szörnyűségeken, amiket kénytelen volt megtenni Jamataion, a túlélés érdekében. Emlékei még mindig kísértik. Szerény kívánsága azonban egyből meghiúsul, mikor eszeveszett versengésbe kezd, hogy megmentse legjobb barátját, Samet, a halálos túladagolástól. Kétségbeesve, Lara gyógymód után kutat, ami segíthet rajta. Egy mítosz azonban halvány reményt nyújtva újra célt ad Larának: egy ősi, rejtélyes lelet, ami meggyógyíthatja haldokló barátját, és talán magyarázatot adhat a Jamataion történtekre is.

Ám nem csak Lara keresi a kincset. Egy kegyetlen mágnás, egy árnyék szövetség és halálos csatlósaik megállíthatatlanul próbálják megszerezni a műkincset saját maguknak. A vadászat körbevezeti Larát az egész Földön, keresztül furcsa összeesküvéseken, gyanús kapcsolatokon, élet-vagy-halál ármánykodásokon, miközben barátja megváltása és az igazság után kutat a legendás talizmán mögött.

Borító:

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok