Hírek
images/slide/az_uj_tomb_raider_film.jpg

Keresés

A Game Informer friss száma erőteljes tartalommal bír, lássuk, hogy milyen újdonságot olvashatunk benne a jövő év elején megjelenő Tomb Raiderről! Aki a korábbi részek lineáris platformerjét szeretné viszont látni, csalódni fog. A levegőben zuhanva lehetőségünk lesz arra, hogy kiválasszuk saját utunkat. Egy B-52-es bombázóból elrugaszkodva kezdődik a tutorial. Ahogy távolodunk a géptől, egy alapvetően nyitott, dinamikus ugrás vár ránk - bárhol földet érhetünk a szigeten, ahol aztán kalandunk kezdetét veszi.

Larát már a levegőben is irányíthatjuk, gyorsíthatjuk és lassíthatjuk az ugrást. A Tomb Raider XP-alapú fejlődési rendszerrel lesz megáldva, amin keresztül frissíthetjük a leányzó képességeit, beleérve a felszerelési tárgyainkat is. A szigeten elszórva találunk táborokat, ahol pihenhetünk és upgrade-elhejtük képességeinket és felszerelésünket. A táborok közt él a gyorsutazás lehetősége.

Javíthatjuk nyilaink pontosságát és sebességét többek között, de ahogy haladunk előre a játékban, úgy formálhatjuk a hőst saját stílusunknak megfelelően. Adott esetben a környezettel is interakcióba léphetünk, például amikor Lara egy farkassal birkózik, nekünk kell leszúrnunk egy éles tüske segítségével. Az első ilyen alkalom nagy hatással lesz rá.

A történet persze lineáris, el kell mennünk A-pontból B-be, de számos elágazáshoz érkezünk, ahol hódolhatunk a felfedezés örömének. Ezek nyílt terek lesznek, amiket későbbi napszakokban is meglátogathatunk.

via gamekapocs.hu

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok