Hírek

Keresés

A Feral Interactive már szorgosan dolgozik azon, hogy mihamarabb elérhetővé tegye a 2013-as Tomb Raidert Linux rendszereken! Az előreláthatólag tavasszal érkező port 19,99 euróba fog kerülni, és mind SteamOS-ről, mind a Feral Store-ból elérhető lesz.

Egy fiatal és tapasztalatlan Lara Crofttal találkozhatunk, kinek felfedező útját egy hajótörés teszi tönkre. A lány egy rejtélyes és távoli japán szigeten találja magát, ami a telepesekre utaló nyomok ellenére teljesen elhagyatottnak tűnik. Rossz érzések telepednek meg hősünk lelkében, ahogy hallani véli a sötétség baljós üzeneteit.
Kizárólag elszántsága, lelki ereje és leleményessége segíthet rajta a kietlen sziget vadvilágában és a mélyben rejtőző, a hely múltjáról mesélő nyomasztó kriptákban.
Ahogy a túlélésért küzd a brutális támadások és ármányok kereszttüzében, Lara eddig számára is ismeretlen oldalát fedezi fel. Kénytelen alkalmazkodni helyzetéhez a túlélés érdekében és hogy megmeneküljön veszedelmes ellenségei elől, akik rá leselkednek és figyelemmel követik minden lépését.

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok