Hírek

Keresés

Lara's Levelbase csapata idén is elkészítette 24 napos adventi naptárát, mely főként a klasszikus Tomb Raider játékok szerelmeseinek fog kedvezni. A 24 ablak mögött rajongói pályákra, receptekre, kreatív ötletekre és még sok más nyalánkságra bukkanhatunk a hónap során.

Adventi Tomb Raider naptár  - 2017


Hogy picit gyorsabban teljen a hónap, elővettük három korábbi adventi naptárba készített pályát, melyekhez videó-végigjátszás is elérhető:


AODfan: TR Forge Advent Calendar 2015 - Tomb Raider Reimagined (Demo)

Habár nem kimondottan karácsonyi pálya, egy aktiválható Mikulás ruhát mégis belerakott a készítő. Imádtam, nagyon nosztalgikus játék volt, teljesen visszaadta a Tomb Raider 1 hangulatát, és ezt csak fokozta a PlayStation 1-es változatból már ismert kristályos mentésrendszer is. Éppen emiatt kihívás, habár így is könnyű kis demó. Ha lenne teljes játék belőle, biztos, hogy végigvinném. Ajánlom mindenkinek! Ha elakadtál, íme a végigjátszás:


Illyaine & Masha: LB Advent Calendar 2006 - December 19th Remake

Nem mai pálya, mégis hatalmas élményt tud nyújtani! Nagyon tetszett, hogy Lara otthonából kell elmennünk egy nagy területen bejárható faluba. Viszont kicsit hiányoltam  a karácsonyi dekorációkat, és még az az egy karácsonyfa is csúnyácska volt, de nézzük el, hiszen régebbi pálya, s egyébként is az ünnepi hangulatot a karácsonyi dalok kárpótolják. Ha letöltötted, de megakadtál, az alábbi videó segítségedre lesz:


Ranpyon: LB Advent Calendar 2012 - A little Gift (Remake)

Nagyon szép, aranyos kis karácsonyi pálya. Egy kislány karácsonyi kívánságát kell teljesítenünk, aki egy macit szeretne kapni. Lara feladata, hogy azt elő is kerítse, s feldíszítse a karácsonyfát, amihez külön-külön meg kell találnunk a díszeket. Hangulatos játék, szépek a színek, a karácsonyi dekoráció, a házon a kivilágítás még villog is. Viszont találkoztam egy buggal - az egyik elmozdítható tárgyhoz nehéz hozzáférkőzni, ami idegesítő lehet. Nem nehéz pálya, de néhány tárgy jól el lett rejtve.

Copyright

© 2000-2018 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok