Hírek
http://tombraider.hu/images/frontpage/bg.jpg

Keresés

A Square Enix a minap közölte a hivatalos Tomb Raider csatornákon keresztül a rajongókkal, hogy aggodalomra semmi ok, 2018-ban lehull a lepel a Tomb Raider sorozat legújabb darabjáról, mely már régóta fejlesztés alatt áll. Na de van itt még más is, amit a szemfülesebb rajongók észrevehettek...

A hivatalos közlemény így szól:

"A Square Enix alig várja, hogy jövőre izgalmas hírekkel szolgálhasson. Higgyétek el, szeretnénk, hogy már azonnal megoszthassuk veletek, ám ezúttal új megközelítést alkalmazunk.

Egy újabb Tomb Raider játék érkezik.

Mivel számunkra a rajongók az elsők, így tudatni akarjuk veletek, hogy a hivatalos bejelentés és a játékmegjelenés között nem kell majd sokat várnotok.

A közös utunk (a bejelentéssel) 2018 egyik jelentősebb eseményével veszi kezdetét. Egyszerűen alig várjuk, hogy megismerhessétek Lara Croft kulcsfontosságú kalandját!"

S ha már a bekezdésben szó esett a címről, akkor érdemes egy pillantást vetni a közlemény eredeti megfelelőjére, majd annak kezdőbetűire, melyből a SHADOW szócska olvasható ki. Így már szinte biztos, hogy a korábbi pletykák bebizonyosodni látszanak, s a következő játék a Shadow of the Tomb Raider címet viseli majd.

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál