Hírek
images/slide/az_uj_tomb_raider_film.jpg

Keresés

A Square Enix bemutatta a Lara Croft and the Temple of Osiris gyűjtői kiadását, valamint a „Season pass” részleteit.

A limitált kiadású „Gold Edition” (arany kiadás) egy 7,5 centiméteres Lara figurával, egy artbookkal, tele exkluzív koncepció rajzokkal, egy kihajtható térképpel és a Season Pass-el érkezik.
Míg Angliában csak PC és PS4 verzió jelenik meg az extra kiadásból, Észak-Amerikában az Xbox One-hoz is megvásárolható lesz.

A Season Pass tartalmazza az összes jövőbeni DLC-t (letölthető tartalmat), mint pl. a Jeges Halál (Icy Death) és a Furcsa Fogaskerekek Csomagot (Twisted Gears Pack). A DLC-kben hat plusz kosztüm, új sírok, egyedülálló gyűrűk, amulettek és fegyverek is lesznek. Hogy a Season Pass az Xbox One-on is elérhető lesz-e, az még kérdéses.

Számos eladói exkluzív (más-más boltokban más-más extra) előrendelhető csomag is napvilágot látott. A Hitman Csomagot Steamen és egyéb digitális áruházakból szerezhetjük majd be, ami tartalmaz Hitman skin-t, a Silverballer pisztolyokat (47-es Ügynök fegyverei) és az Ügynök gyűrűt (Agent ring), ami erősebbé teszi a fegyvereinket. Amazonon keresztül egy Deus Ex pakkot vehetünk, mely tartalmazza Adam Jensen fegyverét és az Augment gyűrűt (Augment ring), ami csökkenti a kincsesládák árát 10%-kal. A GameStop pedig egy Lara Croft Legend kiadás árusít, ami nosztalgikus Tomb Raider skineket, arany pisztolyt és a Legend gyűrűt (Legend ring) tartalmaz, mely regenerálja az életerőt és erősíti a fáklyát.

Az E3-on bejelentett Lara Croft and the Temple of Osiris december 9-én érkezik, míg a Rise of the Tomb Raider 2015-ben várható.

Copyright

© 2000-2017 TombRaider.hu

© Lara Croft and Tomb Raider are trademarks or registered trademarks of Square Enix Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portálok