Hírek

Keresés

A mai napon szám szerint 6 új DLC csomaggal gyarapodott a Rise of the Tomb Raider palettája, 590 Ft/db áron. Ezek közül 5 már ismerős lehet, eddig kizárólag különleges akciók keretében lehetett őket beszerezni - egészen mostanáig. Plusz van 1 bővítmény, ami teljesen új mindenki számára!

Sparrowhawk Pack

A csomag magába foglalja a Sparrowhawk öltözéket, mely tovább segíti hősnőnk vadász képességét. Emellett egy White Wood nevű reflexíj is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, mely tartalmazza a ritka Master Hunter kártyát, mely megduplázza az állatokon ejtett sebzést és a vadászat során gyűjtött dolgokat.

Tactical Survivor Pack

A csomag magába foglalja a Tactical Kit öltözéket, mellyel a speciális lőszerek kevesebb alapanyag felhasználásával készíthetőek el. Emellett egy Carbon Fiber nevű csigás íj is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, mely tartalmazza a ritka Bow Master kártyát, ami az íjhoz az összes fejlesztést, jobb sebzést és célzást biztosít.

Hope’s Bastion Pack

A csomag magába foglalja a Hope’s Bastion öltözéket, mely megnöveli a Lara íja által okozott sebzést. Emellett egy Wreckoner harci csákány is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, mely tartalmazza a ritka Juggernaut kártyát, ami minden újabb ölésnél extra védelmet nyúlt Larának bizonyos ideig.

Remnant Resistance Pack

A csomag magába foglalja a Remnant öltözéket, mely alkalmanként lehetővé teszi, hogy Lara a készleteinek felhasználása nélkül orvosolja magát. Emellett egy Moon Shadow nehéz pisztoly is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, mely tartalmazza a ritka Bullet Resistance kártyát, ami extra ellenállást ad Larának fegyvertűz ellen.

Apex Predator Pack

A csomag magába foglalja az Apex Predator öltözéket, mely csökkenti az állatok által okozott sebzést. Emellett egy Python Hand Cannon hatlövetű is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, mely tartalmazza a ritka Holy Fire kártyát, ami kézitusa során lángba borítja az ellenfelet, ezáltal még nagyobb sebzést okozva nekik, sőt akár tovább is terjeszthetik a tüzet társaikra.

Ancient Vanguard Pack

A csomag magába foglalja az Ancient Vanguard öltözéket, melynek segítségével Lara gyorsabban szedi össze magát egy-egy sérülés után. Emellett egy Guiding Light íj is a kiegészítő része, valamint egy kártyacsomag, garantált minimum 2 ritka kártyával, és a maradék három kártyára vonatkozó megnövelt ritkaság-esély szorzóval. (A Season Pass mellé eleve jár!)

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál