Hírek

Keresés

Crystal Dynamics és a Nixxes a frissen megjelent Cold Darkness Awakened kiegészítő után sem tétlenkednek - új javításokkal, egy új öltözettel és egy ajándék puskával várják a visszatérő és leendő Rise of the Tomb Raider játékosokat.

Új frissítés

Már tölthető PC-n, Xbox One-on és Xbox 360-on a legújabb javítás, mely a fő történet "játéktörő" hibáit orvosolja, valamint az Endurance Mode-ban és a  Baba Yaga DLC-ben fellelhető problémákat és fagyásokat javítja, sőt a bugos achievementeket is igyekszik helyrepofozni.

"Valiant Explorer" öltözet

Az egyelőre Xbox One exkluzív nosztalgikus bőrkabát, magasszárú csizma és vörös sál kombinációja körülbelül 300 Ft-ért vásárolható meg, de ha Season Pass-tulajdonos vagy, ingyen jár a játék mellé. Mi több, ha ezt a ruházatot viseled, akkor a robbanó nyilak nagyobbat robbannak.

"Goldfang" ismétlőpuska

A játékosok új mérföldkövet értek el - eddig több mint 55,000,000 fejlövés került leadásra! Ünneplésképpen egy új, ingyenes puskával kedveskednek a fejlesztők a rajongóknak: mostantól bármelyik táborból elérhető a Goldfang, amivel pikk-pakk leszedhetők a problémásabb ellenfelek is!

Képek:

Copyright

© 2000-2024 TombRaider.hu

© LARA CROFT and TOMB RAIDER are trademarks of CDE Entertainment Ltd.

Hivatalos Rajongói Oldal

Raiding The Globe

Hivatalos Portál